Witold Kepinski - 17 februari 2021

Matillion krijgt flink kapitaal voor uitbouw cloud data integratie aanbod

Matillion krijgt flink kapitaal voor uitbouw cloud data integratie aanbod image

Matillion krijgt 100 miljoen dollar voor de uitbouw van zijn cloud data integratie aanbod. Deze Serie D-financiering werd geleid door Lightspeed Venture Partners met deelname van Battery Ventures, Sapphire Ventures, Scale Venture Partners met financiering van Silicon Valley Bank UK Branch.

De financiering zal volgens investeerders de groei van het bedrijf stimuleren, aangezien het tegemoet komt aan de explosieve vraag naar cloudgegevensintegratie voor wereldwijde bedrijfsorganisaties zoals Amazon, Siemens, Subway, Novartis, Slack en Accenture.

Matillion lost een belangrijke uitdaging voor de onderneming op door hen te helpen de strijd te overwinnen om gegevens vast te leggen en te innoveren om snel de inzichten te verkrijgen die ze nodig hebben. Uit een recente MarketPulse-enquête van IDG en Matillion bleek dat datateams bijna de helft van hun tijd besteden aan het voorbereiden van data voor analyse. Met het cloud-native platform van Matillion kunnen grote ondernemingen onbewerkte gegevens omzetten in de verfijnde, analytische gegevens die nodig zijn om business intelligence, visualisatie, kunstmatige intelligentie en machine learning te ondersteunen. Het data-integratieplatform van het bedrijf versnelt de time-to-value met clouddataplatforms, zoals Snowflake, Amazon Redshift en Databricks, door krachtige en gebruiksvriendelijke low-code / no-code-oplossingen te leveren voor een breed scala aan dataprofessionals.

"Moderne datateams worden geconfronteerd met een toestroom van gegevens uit de hele onderneming, terwijl ze onder enorme druk staan om snel de bruikbare inzichten te leveren die nodig zijn om te concurreren in de huidige digitale economie", aldus Matthew Scullion, CEO van Matillion. “Simpel gezegd, Matilion maakt data bruikbaar. Matillion verhoogt de waarde van de huidige clouddataplatforms, waardoor datateams slimmer en sneller kunnen werken. We kijken uit naar onze volgende groeifase, omdat we meer zakelijke klanten kunnen voorzien van efficiënte, betaalbare en flexibele oplossingen die data omzetten in hun meest strategische bezit. "

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!