HP, Autodesk & NVIDIA webinar

18-02-2021 | door: Redactie

HP, Autodesk & NVIDIA webinar
(02-03-2021)

De architectuur, engineering en constructie (AEC) -industrie ondergaat een transformatie. Teams breiden zich uit en raken steeds meer wereldwijd verspreid, waardoor workflows, communicatie en samenwerking gecompliceerder worden. Welke ontwikkelingen zien HP, Autodesk & NVIDIA in het AEC segment en welke oplossingen passen daar het beste bij op zowel software (HP ZCentral, Autodesk software, Omniverse vanuit NVIDIA) als hardware vlak (HP Z Portfolio incl. NVIDIA)? Tijdens deze sessie gaan we in op diverse praktijkvoorbeelden / use cases en de laatste ontwikkelingen vanuit de soft- en hardware oplossingen. De specialisten vanuit HP, Autodesk en NVIDIA zullen deze sessie verzorgen.

Dinsdag 2 maart om 13.00 uur vindt het gratis webinar "Nieuwe kansen creëren met geavanceerde oplossingen/technologie van HP, Autodesk & NVIDIA" plaats. Werkt u binnen het AEC segment en bent u werkzaam als ontwerper, engineer, ict’er? Schrijf u dan in voor deze sessie. Binnen 1 uur bent u up-to-date en 2021 proof voor uw bedrijf.

Klik hier om u in te schrijven voor het webinar.

 

Sprekers

Jits Langedijk, NVIDIA Sr. Solutions Architect
Als oplossingsarchitect ligt de primaire focus van Jits op het helpen van klanten en ondersteunende partners op het gebied van NVIDIA-technologie. Met meer dan 15 jaar ervaring in IT kan Jits organisaties analyseren en adviseren over hun IT-visie en -strategie in het algemeen en hun GPU-infrastructuur in het bijzonder. Hij richt zich op het leveren van slimme oplossingen, waardoor mensen productief kunnen werken met een uitstekende gebruikerservaring. Jits brengt ervaring mee in de computerruimte van de eindgebruiker en weet functionele vereisten te vertalen naar technische oplossingen die aan de verwachtingen voldoen.

Edgar Luten, HP Solutions met Datascience cases. Technologische inzichten in IT Management
Edgar is 20 jaar geleden bij HP begonnen en heeft daar verschillende functies bekleed maar de laatste 10 jaar werkt hij in het Nederlandse productmanagementteam. Momenteel verantwoordelijk voor het HP workstation portfolio, inclusief onze datascience productoplossingen.

Jean-Pierre van Gastel, Autodesk Media & Entertainment, Technical Sales Specialist
Jean-Pierre is achtentwintig jaar geleden begonnen met het gebruik van Autodesk-producten. Nadat Jean-Pierre AutoCAD 12 en 3D Studio DOS versie 3.0 had geleerd, begon ik mijn lange carrière als AutoCAD-tekenaar. Hij werd onderdeel van Autodesk Distribution in 1995 en begon technische training en ondersteuning te geven aan AutoCAD en 3D Studio resellers in de Benelux. Jean-Pierre is nog steeds onderdeel van Autodesk-distributie en hij ondersteunt Autodesk en de Autodesk-resellers in de Benelux, UKI en Scandinavië. Zijn specialisaties zijn 3ds Max en beide Maya.

Klik hier om u in te schrijven voor het webinar.

 

Terug naar nieuws overzicht
Hardware