Zadara koopt multi-cloud specialist NeoKarm

18-02-2021 | door: Witold Kepinski

Zadara koopt multi-cloud specialist NeoKarm

Zadara, een edge cloud provider en aanbieder van enterprise storage-as-a-service, heeft de overname aangekondigd van NeoKarm, leverancier van zeer flexibele multi-cloud hybride platforms.

Met deze overname verkrijgt Zadara NeoKarm-technologie, waaronder de voormalige Stratoscale-software IP, waarmee MSP's een on-demand privécloud kunnen aanbieden die is gebouwd en volledig wordt beheerd door Zadara.

Daarnaast is Simon Grinberg, CEO van NeoKarm en voormalig hoofd van product voor Stratoscale, bij Zadara komen werken als hoofd product. Belangrijk NeoKarm DevOps en technisch personeel zullen ook worden toegevoegd aan het Zadara-rooster om de ontwikkeling van de technologie voort te zetten en nieuwe computergerichte innovaties te stimuleren.

De overname volgt op het technologiepartnerschap van Zadara met NeoKarm, waardoor het cloudplatform van het bedrijf werd uitgebreid en Zadara kant-en-klare, productieklare AWS-compatibele compute-as-a-service-oplossingen kon leveren voor managed service providers (MSP's) en ondernemingen. In de drie maanden sinds de aankondiging van het partnerschap heeft Zadara 20 nieuwe private computingclouds geïmplementeerd.

Terug naar nieuws overzicht
Cloud