Appronto en Solace gaan partnerschap aan

19-02-2021
Deel dit artikel:

Appronto en Solace gaan partnerschap aan

Appronto, ontwikkelaar van digitale oplossingen, sluit een nieuwe overeenkomst met Solace. Het Nederlandse bedrijf werkt al langer samen met de Canadese specialist in messaging software en haalt de banden nu nog nauwer aan.

Dankzij de diensten en oplossingen van Solace wordt het voor Appronto nog gemakkelijker om organisaties te voorzien van een flexibele en slimme integratie-architectuur. Het is een aanvulling op de partnerschappen met Boomi voor low code cloud-integraties en Mendix voor low-code applicatie-ontwikkeling.

Toepassingen integreren in event-driven platform

Het Solace PubSub+ platform is een messaging-oplossing waarmee geïntegreerde toepassingen zijn te transformeren in een real-time en event-driven platform. Door een event mesh als architectuurlaag toe te voegen, kunnen events van de ene naar de andere applicaties gaan, ongeacht waar deze worden gehost. Zo ontstaat een compleet event-streaming en management platform voor een real-time bedrijf.

De combinatie van Boomi en Solace speelt in op de wens bij Appronto-klanten voor meer schaalbaarheid en mogelijkheden. Er zijn verschillende messaging-oplossingen. Solace heeft een native connector met het Boomi-platform ontwikkeld, dat toegang biedt tot features en schaalbaarheid. De afgelopen periode is gebruikt om de combinatie goed te testen, en inmiddels draait de connector al bij verschillende klanten.

Bas van der Horst, managing director van Appronto: “Solace is een geweldige aanvulling op ons portfolio. Je kunt het gebruiken in combinatie met Boomi, maar ook met een andere omgeving, microservice, IoT-apparatuur, een multi-app Mendix omgeving, een ander integratieplatform of als alternatief voor bijvoorbeeld Kafka. Wij willen het complexe simpel maken, en Solace is daar een enorm handige hulp bij. De oplossing is schaalbaar, betrouwbaar en heeft een sterke performance. Hiermee kunnen we zowel scale-ups als grootzakelijke ondernemingen van dienst zijn.”

Terug naar nieuws overzicht
Software