Astek Group neemt Immune-IT over

19-02-2021 | door: Witold Kepinski

Astek Group neemt Immune-IT over

De Astek Group kondigt de overname aan van het Nederlandse bedrijf Immune-IT, een specialist in IT-diensten, testen en digitale transformatie, waarmee het een aanwezigheid vestigt in zowel Nederland als België.

Deze transactie maakt deel uit van een actieve internationale ontwikkelingsstrategie en consolidatie van haar sectorposities. Deze overname stelt Astek in staat zijn aanbod in deze belangrijke West-Europese regio te versterken. De Groep heeft nu meer dan 100 medewerkers in Nederland, verspreid over vestigingen in Amsterdam, Rotterdam en 's-Hertogenbosch, en 30 medewerkers in België in Aalst, voor een omzet van 13 miljoen euro. Astek zal dus kunnen voldoen aan de verwachtingen van zijn internationale klanten in België en Nederland en zal de klanten van Immune-IT de mogelijkheid bieden te vertrouwen op een netwerk van een vijftigtal agentschappen verspreid over 18 landen op 5 continenten zo meldt het bedrijf.

Astek begint daarom ook aan zijn geleidelijke vestiging in Noord-Europa, een van zijn strategische doelstellingen voor de komende twee jaar. “We zijn erg blij om deel uit te maken van Asteks ambitieuze groeiproject en om het vlaggenschip te zijn in Nederland en België. We zijn ervan overtuigd dat de belangrijke commerciële synergieën tussen Frankrijk en de Belgische en Nederlandse markten, met onze gecombineerde vaardigheden, ons in staat zullen stellen onze klanten wereldwijde ondersteuning te bieden en zo onze ontwikkeling te versnellen”, aldus Marc Boesveldt CEO van Immune-IT.

Julien Gavaldon, Voorzitter van de Raad van Bestuur van de Astek Group: “De overname van Immune-IT draagt bij aan de internationale ontwikkeling van de Astek Group, waardoor we een positie kunnen verwerven in zowel Nederland als België. Immune-IT-teams werken al meer dan 15 jaar samen met hun talrijke klanten en hebben een erkende knowhow in IT en digitale diensten. We zijn verheugd hen te verwelkomen in de groep. Dankzij haar beleid van gerichte acquisitie in combinatie met organische groei met dubbele cijfers (voornamelijk internationaal), zal Astek Group tegen 2024 zo’n 500 miljoen euro aan inkomsten behalen.

Terug naar nieuws overzicht
Software