Westcon wordt distributeur van CrowdStrike Falcon platform in Europa

22-02-2021 | door: Witold Kepinski

Westcon wordt distributeur van CrowdStrike Falcon platform in Europa

Westcon, de wereldwijde technologiedistributeur, heeft aangekondigd dat het een distributieovereenkomst heeft getekend met CrowdStrike, een speler op het gebied van door de cloud geleverde bescherming van endpoints en workloads, gericht op het stimuleren van de schaalvergroting van de markt voor kleine tot middelgrote bedrijven (MKB's) en bedrijfsorganisaties.

Het CrowdStrike Falcon-platform is het enige beveiligingsplatform dat next-gen AV, endpoint detection and response (EDR), managed hunting, IT-hygiëne, cloudbeveiligingspostuurbeheer, kwetsbaarheidsbeheer en bedreigingsinformatie verenigt. Het wordt mogelijk gemaakt door de gepatenteerde CrowdStrike Threat Graph en neemt en analyseert 4 biljoen endpoint-gerelateerde gebeurtenissen per week in realtime van over de hele wereld, waardoor 's werelds meest geavanceerde dataplatform voor beveiliging wordt aangedreven.

CrowdStrike-dreigingsinformatie biedt diepgaande kennis over dreigingsactoren om de motieven, tools en handelsvaardigheden van de aanvaller bloot te leggen, en schrijft praktische richtlijnen en stappen voor, zodat beveiligingsteams proactieve tegenmaatregelen kunnen nemen, aangepaste indicatoren van compromis (IOC's) kunnen ontvangen en de toekomst voor kunnen zijn aanvallen.

Amanda Adams, senior director, European Alliances bij CrowdStrike: "Door gebruik te maken van kunstmatige intelligentie op cloudschaal en een enkele slimme, lichtgewicht intelligente agent, biedt CrowdStrike Falcon klanten het hoogste beschermingsniveau terwijl de impact op de prestaties tot een minimum wordt beperkt."

De distributieovereenkomst biedt Westcon de kans om zijn cyberveiligheidsaanbod op de Europese markt te versterken in een tijd waarin het beschermen van kostbare bedrijfsmiddelen steeds meer een topprioriteit wordt voor bedrijven in alle sectoren.

Daniel Hurel, Vice President Westcon EMEA - Cyber Security & Next Gen Solutions, zegt over de overeenkomst: “Deze overeenkomst met CrowdStrike sluit perfect aan bij onze next generation security (NGS) go-to-market-strategie om de meest effectieve en krachtige beveiligingsoplossing voor onze klanten te bieden. . De categoriebepalende Security Cloud van CrowdStrike biedt klanten het hoogste beschermingsniveau en minimaliseert de impact op de prestaties. Bovendien geeft CrowdStrike's toonaangevende EDR, Threat Intelligence en Zero Trust-beveiligingsplatform Westcon-partners de mogelijkheid om hun detectie- en responsaanbod aanzienlijk te versterken. CrowdStrike's unieke waardepropositie en marktleiderschap is een geweldige aanvulling op onze NGS-strategie, waardoor Westcon-resellers dit best-in-class beveiligingsplatform aan een groot aantal klanten kunnen leveren."

Terug naar nieuws overzicht
Security