Google Workspace for Education is beschikbaar

22-02-2021 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Google Workspace for Education is beschikbaar

Google introduceert het volgende tijdperk van G Suite for Education: Google Workspace for Education. Google Workspace for Education bevat alle producten die de gebruiker al gebruikt, zoals Classroom, Meet, Gmail, Agenda, Drive, Documenten, Spreadsheets, Presentaties en nog veel meer.

Wereldwijd vertrouwen meer dan 170 miljoen studenten en docenten op onze reeks tools. Alles wat je nodig hebt om les te geven, te leren, verbinding te maken en te delen, blijft allemaal op één plek, overal en op elk apparaat toegankelijk. Om tegemoet te komen aan de uiteenlopende behoeften van instellingen over de hele wereld, van Pre-K tot PhD, zal het nu beschikbaar zijn in vier verschillende edities in plaats van slechts twee.

De gratis versie van G Suite for Education wordt hernoemd naar Google Workspace for Education Fundamentals. Als een gebruiker momenteel deze editie gebruikt, ziet deze behalve een nieuwe naam en nieuwe functies geen wijzigingen. Google blijft nieuwe oplossingen ontwikkelen voor deze gratis versie door goed te luisteren naar docenten en hun behoeften.

Betaalde edities

Instellingen die krachtigere beveiligingshulpmiddelen nodig hebben of die de onderwijs- en leerhulpmiddelen voor hun docenten willen uitbreiden, kunnen de mogelijkheden van Education Fundamentals uitbreiden om aan hun specifieke behoeften te voldoen met een van debetaalde edities van Goofle:

Google Workspace for Education Standard bouwt voort op Education Fundamentals om instellingen verbeterde beveiliging te bieden via Security Center , meer zichtbaarheid met tools zoals geavanceerde controlelogboeken en meer besturingselementen zoals geavanceerd mobiel beheer om online leren nog veiliger te maken.

De Teaching and Learning Upgrade bouwt voort op Education Fundamentals of Education Standard om de educatieve impact van docenten te vergroten door geavanceerde videocommunicatiemogelijkheden te bieden in Google Meet, functies om klaservaringen in Classroom te verrijken en tools die kritisch denken en academische integriteit begeleiden met originaliteitsrapporten.

Google Workspace for Education Plus (voorheen G Suite Enterprise for Education) bouwt voort op Education Fundamentals, Education Standard en de Teaching and Learning Upgrade. Dit is de ultieme editie voor een uitgebreide oplossing met geavanceerde beveiliging en analyse, onderwijs- en leermogelijkheden en meer.

Education Fundamentals en Education Plus zijn vanaf vandaag al beschikbaar en instellingen kunnen Education Standard en de Teaching and Learning Upgrade aanschaffen vanaf 14 april 2021. Instellingen die G Suite for Enterprise for Education al hebben aangeschaft, krijgen de nieuwe editie-naam Education Plus, in hun beheerdersconsole en automatisch alle functies van Education Plus.

Lees meer hier.

Terug naar nieuws overzicht
Software