Dutch IT-channel Awards Virtuele show 25 maart 2021

Dutch IT-channel Awards Virtuele show 25 maart 2021

22-02-2021

Dutch IT-channel Awards Virtuele show 25 maart 2021

De Dutch IT-channel Awards worden op 25 maart 2021 tijdens een virtuele show uitgereikt. Nance Coolen presenteert de show samen met Witold Kepinski. De uitreiking van de Dutch IT-channel Awards wordt opgeluisterd door verrassende optredens, prominente gasten en een speciale aflevering van IT Inside waarin Sportverslaggever Pim Markering in gesprek gaat met Johan Derksen. Ook trappen we de campagne van de volgende editie van de Dutch IT-channel Awards af en wordt het thema onthuld. De show wordt afgesloten met de uitreiking van de Editor’s choice Award!

De uitzending start op 25 maart 2021 om 19.00 uur en de aanvang van de Dutch IT Channel Awards show is 19.30 uur. Zorg dat u er bij bent en volg de show vanuit uw kantoor of huiskamer via deze link. Zet de vimeo link gelijk in uw agenda!

Stemmen

Er kan nog tot 1 maart 2021 worden gestemd op honderd genomineerden in twintig verschillende categorieën. Stem nu via deze link. De teller staat op ruim 40.000 stemmen. Breng nu HIER uw stem uit op uw favoriet.

EDITORS' CHOICE AWARD

Naast de 20 Awards categorieën waarop gestemd kan worden, wordt ook de Editors' Choice Award door de redactie van Dutch IT-channel uitgereikt.

Protinus IT is Main Event Partner van het Dutch IT-channel Awards Gala.

 

 

Terug naar nieuws overzicht