Atos koop Salesforce specialist Profit4SF

22-02-2021 | door: Witold Kepinski

Atos koop Salesforce specialist Profit4SF

Atos heeft de acquisitie voltooid van Profit4SF, een in Nederland gevestigde organisatie voor technologie- en managementconsulting, die is gespecialiseerd in Salesforce-implementaties voor Nederlandse klanten. Met deze transactie geeft Atos invulling aan haar ambities om haar wereldwijde expertise te versterken op het gebied van Salesforce-technologieën, in navolging van eerdere acquisities van Eagle Creak en Edifixio in 2020.

Op een operationeel niveau zal deze acquisitie resulteren in een uitbreiding van het aanbod van Atos op het gebied van Salesforce-oplossingen. De ervaren consultants van Profit4SF zullen de internationale Salesforce-praktijk van Atos gaan versterken, die is opgericht om klanten maximaal te laten profiteren van ’s werelds meest bekende CRM-platform. Profit4SF is in 2013 opgericht, heeft haar hoofdkantoor in Utrecht en heeft ruim dertig medewerkers in dienst, die gezamenlijk over ruim 160 Salesforce-certificeringen beschikken. Het bedrijf staat in Nederland bekend als Platinum Salesforce Partner en heeft een lange staat van dienst met succesvolle implementaties van Salesforce-projecten voor klanten, van consulting tot ontwikkeling en van integratie tot ondersteuning.

“Ik ben erg blij Profit4SF te verwelkomen in de Atos Groep. Deze transactie sluit uitstekend aan bij onze overnamestrategie en betekent een versterking van onze positie op het gebied van Salesforce-oplossingen, zowel in Nederland als in het buitenland. Atos’ leidende positie in combinatie met het veelomvattende aanbod van Profit4SF, haar ervaring in het middensegment en sterke klantenbasis in Nederland biedt veel toegevoegde waarde aan onze klanten, partners en teams”, vertelt Peter 't Jong, directeur van Atos in Nederland.

CEO en Co-Founder van Profit4SF, Leo Leijenaar: “Dit is voor ons een nieuw hoofdstuk in de Profit4SF geschiedenis. De afgelopen 7 jaar zijn we één van de leidende Salesforce partners in de Nederlandse markt geworden en hebben we een solide reputatie opgebouwd als meest gewaardeerde partner middels de meer dan 350 succesvolle Multi-Cloud projecten. Als onderdeel van de Atos groep kunnen wij onze nationale en internationale klanten nog beter ondersteunen bij hun digitale transformatie en hun organisatie versterken middels data gedreven handelen en het bieden van een superieure klantervaring.”

Terug naar nieuws overzicht
Software