Arrow Electronics introduceert Fortinet Adaptive Cloud Security

23-02-2021 | door: Wouter Hoeffnagel

Arrow Electronics introduceert Fortinet Adaptive Cloud Security

Wereldwijde technologieleverancier Arrow Electronics introduceert Fortinet's Adaptive Cloud Security-oplossingen. Arrow breidt hiermee haar aanbod van cloudbeveiligingsoplossingen op het selfservice ArrowSphere-cloudplatform uit. De pay-as-you-go-oplossingen van Fortinet - die speciaal zijn ontworpen voor managed security serviceproviders (MSSP's) - worden overal in EMEA beschikbaar op ArrowSphere.

Fortinet MSSP-partners kunnen risico's verminderen en de impact van cyberaanvallen minimaliseren door beheerde beveiligings- en monitoringdiensten aan te bieden. Bovendien kunnen bedrijfsgegevens, infrastructuur en gebruikers beschermd worden ongeacht wie, waar, wanneer en hoe IT-middelen worden benaderd. Met de pay-as-you-go-oplossingen van Fortinet kunnen MSSP's hun klanten diensten verlenen zonder financiële risico's te lopen. Zij betalen alleen voor de cloudbeveiligingsoplossingen die ze verbruiken. Alexis Brabant, vice president van EMEA sales voor Arrow's enterprise computing solutions business: “ArrowSphere is ontworpen om de verbinding tussen cloud service providers, channel partners en eindgebruikers te vereenvoudigen en klanten een uitgebreid aanbod te bieden om de clouddiensten van hun klanten volledig te begeleiden en beheren.”

“De mogelijkheid om een brug te slaan tussen beveiligings- en netwerkactiviteiten op hetzelfde platform is een enorm voordeel voor MSSP’s. Hierdoor kan een oplossing van één provider worden aangeboden en tegelijkertijd worden de gemiddelde inkomsten per gebruiker verhoogd”, aldus Anne Bourgeois, vice president channel voor EMEA, bij Fortinet. "We kijken er erg naar uit om ons security service-aanbod te leveren op Arrow's self-service ArrowSphere-platform om MSSP's winstgevende bedrijfsmodellen te laten opbouwen. Daarnaast helpen we hen om zich aan te passen aan de steeds veranderende marktdynamiek en ondersteunen we hen met groeimogelijkheden."

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Security, Cloud
Security