Proofpoint neemt InteliSecure over

23-02-2021 | door: Witold Kepinski

Proofpoint neemt InteliSecure over

Proofpoint, specialist op het gebied van cyberbeveiliging en compliance, is een definitieve overeenkomst aangegaan om InteliSecure, over te nemen, speler op het gebied van beheerde services tegen gegevensverlies.

Met deze overname wil Proofpoint zijn cloudgebaseerde, mensgerichte beveiligingsplatform versterken door het vermogen van klanten om kritieke gegevens in verschillende omgevingen te beschermen, te verbeteren. Volgens de voorwaarden van de overeenkomst zal Proofpoint InteliSecure overnemen voor 62,5 miljoen dollar in contanten, onder voorbehoud van gebruikelijke aanpassingen van de aankoopprijs. De overname zal naar verwachting in het eerste kwartaal van 2021 worden afgerond, mits aan de gebruikelijke sluitingsvoorwaarden wordt voldaan.

"We hebben een uitzonderlijke vraag van klanten naar managed services voor informatiebescherming gezien, aangezien organisaties blijven werken in een cloud-first, op afstand georiënteerde wereld", zegt Gary Steele, CEO van Proofpoint. “De overname van InteliSecure zal ons vermogen ondersteunen om onze klanten en partners gezamenlijk te helpen met mensgerichte beheerde beveiligingsdiensten die gebruikmaken van de technologie en diepgaande expertise van InteliSecure die worden toegepast op Proofpoint's toonaangevende beveiligings- en complianceplatforms. We kijken er reikhalzend naar uit om de werknemers van InteliSecure te verwelkomen in het Proofpoint-team."

Terug naar nieuws overzicht
Security