Exclusive Networks breidt X-OD-platform uit in meer landen

Jesper Trolle, CEO Exclusive Networks

24-02-2021 | door: Redactie

Exclusive Networks breidt X-OD-platform uit in meer landen

Exclusive Networks heeft de nieuwste evolutie van zijn X-OD-platform onthuld met uitbreiding naar Duitsland, Spanje, België, Finland, Oostenrijk en Ierland. Dit valt samen met de introductie van Fortinet in het X-OD portfolioaanbod, met de end-to-end beschikbaarheid van alle Fortinet-oplossingen via de Fortinet Security Fabric op abonnementsbasis.

X-OD is nu beschikbaar voor partners in 9 Europese markten (Frankrijk, het VK en Nederland zijn al gelanceerd) met agressieve plannen om later dit jaar uit te breiden naar alle mondiale regio's.

"Waar we ook naartoe gaan met X-OD, het groeit snel – nu in Scandinavië, Iberia en DACH, en in de Benelux, UK&I en Frankrijk", zegt Jesper Trolle, CEO van Exclusive Networks. "De wereldwijde pandemie heeft ongetwijfeld de digitale transformatie in het algemeen versneld, waardoor deze propositie nog relevanter is voor zakelijke behoeften. Digitale klantervaring, big data-inzichten en opex-gebaseerde consumptie zullen blijvend zijn. En onze roadmap ligt op schema om de mogelijkheden van X-OD buiten Europa en naar elke regio waar Exclusive Networks actief is uit te breiden."

Terug naar nieuws overzicht
Security