Techone heeft IT-bedrijf Lancom overgenomen

24-02-2021 | door: Witold Kepinski

Techone heeft IT-bedrijf Lancom overgenomen

IT-specialist Techone heeft IT-bedrijf Lancom overgenomen. Hiermee versterkt Techone haar positie op het gebied van ICT dienstverlening in Nederland. Door krachten te bundelen met Lancom focust Techone verder op innovatie, kwaliteit en het bieden van een toegevoegde waarde op ICT-gebied.

Lancom is een sterk bedrijf op het gebied van ICT. Sinds 1995 biedt Lancom betrouwbare, complementaire en veilige ICT-diensten. Lancom heeft daarnaast een uitstekende naamsbekendheid en hoge klanttevredenheid. “Wat Lancom zo bijzonder maakt is hun persoonlijke aanpak. Dat zien we terug in de kwaliteit van de oplossingen, producten en diensten die Lancom levert. Ook de unieke manier van Lancom bij het omgaan met hun klanten maakt het bedrijf bijzonder. Die mentaliteit hebben wij ook bij Techone.

“De visie en missie van Lancom sluiten zich naadloos aan bij die van Techone. Lancom vormt een mooie aanvulling op de toonaangevende portefeuille van Techone”, aldus Coert Coomans, directeur van Techone.

“We zijn enorm blij met deze samenwerking. We zien een zeer sterke groei in de markt, die we samen met de bedrijven van Techone nog beter kunnen bedienen. De beveiligingsoplossingen en managed hostingdiensten zijn voor onze klanten echt van toegevoegde waarde”, zegt Peter Vorstenbos directeur van Lancom.

Het management van Lancom blijft ongewijzigd, ook alle personeelsleden zullen aanblijven. Op deze wijze is het hoge niveau van dienstverlening gewaarborgd.

Terug naar nieuws overzicht