Houthoff advocaten gaan Cisco Webex gebruiken

25-02-2021 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Houthoff advocaten gaan Cisco Webex gebruiken

Houthoff, een van de grootste advocatenkantoren van Nederland, heeft gekozen voor System Integrator en Managed Service Provider Avit Group, als partner voor de implementatie van hun vernieuwde telefonieomgeving en Cisco Webex video conference-apparatuur.

Houthoff maakt vanaf nu gebruik van Hosted Avit Collaboration Services, waar Cisco Webex Teams en Collaboration onderdeel van uitmaken. Deze implementatie draagt bij aan het realiseren van de groeiambities van Houthoff. De vernieuwde IT-omgeving stelt ze in staat om op een veilige manier altijd en overal virtueel samen te werken, waardoor het bedrijf efficiënter en effectiever te werk kan gaan.

Na een succesvolle Proof of Concept is de implementatie van de vernieuwde telefonieomgeving en videoconference-apparatuur gestart. Inmiddels zijn twee oplossingen namelijk Cisco Collaboration end-points en Webex teams geïmplementeerd. Dit maakt het voor Houthoff medewerkers mogelijk om makkelijk met elkaar en met klanten in contact te staan, ook tijdens de coronacrisis. Denk aan online samenwerking in de vorm van het doornemen van of werken aan documenten, bellen en vergaderen. Dit kan ongeacht locatie en tijdzone. Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan de implementatie van de nieuwe telefonie-omgeving.

Terug naar nieuws overzicht