Witold Kepinski - 25 februari 2021

Kingston Technology verkoopt HyperX Gaming-divisie aan HP

Kingston Technology verkoopt HyperX Gaming-divisie aan HP image

Kingston Technology Europe Co LLP, een afdeling van Kingston Technology Company, speler in geheugenproducten en technologische oplossingen, heeft een definitieve overeenkomst aangekondigd voor de verkoop van HyperX, de gamingdivisie aan HP Inc.

De overname ondersteunt de strategie van HP om groei te stimuleren in Personal Systems business, waar gaming en peripherals aantrekkelijke segmenten zijn. Het bekroonde productportfolio van HyperX omvat een reeks gamingapparaten, waaronder headsets, toetsenborden, muizen, muismatten, USB-microfoons en console-accessoires. 

"HyperX is leider in computerrandapparatuur waarvan de technologie wordt vertrouwd door gamers wereldwijd en we zijn verheugd om hun uitstekende team te verwelkomen in de HP-familie," zegt Enrique Lores, President en CEO, HP Inc. "We blijven ons leiderschap in Personal Systems uitbouwen door de compute-ervaring te moderniseren en uit te breiden naar waardevolle nevenactiviteiten. We zien aanzienlijke kansen in de grote en groeiende markt voor computerrandapparatuur, en de toevoeging van HyperX aan ons portfolio zal nieuwe bronnen van innovatie en groei voor ons bedrijf stimuleren."

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!