ESET Live: IT-partner van de toekomst

25-02-2021 | door: Redactie

ESET Live: IT-partner van de toekomst
(30-03-2021)

ESET Nederland organiseert op 30 maart 2021 ESET Live, het grootste IT Security Community-event voor IT-dienstverleners in Nederland. Het event neemt dit jaar voor het eerst de vorm aan van een dynamische talkshow voor én met IT-dienstverleners en is digitaal bij te wonen via een livestream vanuit de Midden Nederland Hallen.

Niets is zo blijvend als verandering, zeker binnen het cybersecuritylandschap, maar veranderingen bieden ook kansen. Tijdens ESET Live op dinsdagmiddag 30 maart zal talkshowhost Humberto Tan het gesprek aangaan met de IT Security Community over het thema ‘IT-partner van de toekomst’. Per onderwerp schuiven verschillende cybersecurity-experts, eindklanten en IT-dienstverleners aan om samen het gesprek aan te gaan over welke keuzes je als IT-partner kunt maken om meerwaarde te blijven bieden. Er wordt daarbij uiteraard gekeken naar het dreigingslandschap en de oplossingen en diensten die je aan kunt bieden, maar ook naar randvoorwaarden als de organisatiestructuur en positionering van security binnen de organisatie. Kortom: hoe ziet een toekomstbestendige IT-partner eruit?

Naast de live talkshow zullen vooraf meer dan tien breakout-sessies vanuit ESET Nederland beschikbaar worden gemaakt om IT-dienstverleners te ondersteunen in de ontwikkeling naar IT-partner van de toekomst.

Meer informatie over het programma en de mogelijkheid jezelf in te schrijven vind je op: https://eset.com/nl/eset-live/

Ben jij klaar voor het grootste IT Security Community-event van het jaar? Tot 30 maart!

Terug naar nieuws overzicht
Security