HPE versterkt data inzicht toepassingen door overname CloudPhysics

25-02-2021 | door: Witold Kepinski

HPE versterkt data inzicht toepassingen door overname CloudPhysics

HPE Storage heeft zijn AI Ops-platform versterkt met zijn Software-Defined Opportunity Engine (SDOE), die nu beschikbaar is voor partners en resellers wereldwijd. Deze nieuwe oplossing wordt aangedreven door HPE InfoSight en maakt gebruik van intelligentie en deep learning om holistische technologische aanbevelingen voor klanten te produceren. Voortbouwend op dit momentum meldt HPE dat het CloudPhysics koopt, een bedrijf met een SaaS-gebaseerd, datagestuurd platform voor slimmere IT op locatie en in de cloud.

De overname vergroot HPE's vermogen om klanten en partners in de meeste IT-omgevingen inzichten uit de echte wereld te bieden.

Door software en datagestuurde analyses te gebruiken, profiteren partners en klanten van gegevens uit de echte wereld die hen kunnen helpen hun IT-doelen op de meest transparante, efficiënte en kosteneffectieve manier te versnellen, terwijl tegelijkertijd de complexiteit en het giswerk worden verminderd aldus HPE.

Met de nieuwe SDOE-tool ontvangen klanten snelle, op maat gemaakte offertes, gebaseerd op gegevens uit de echte wereld op basis van hun eigen IT-omgeving, om hun infrastructuur te optimaliseren en hun digitale transformaties te versnellen. HPE InfoSight fungeert als de motor die de kracht van cloudgebaseerde machine learning gebruikt om wereldwijde intelligentie en inzichten te stimuleren over HPE-servers, opslag en gevirtualiseerde bronnen, aldus HPE.

Lees meer hier.

Terug naar nieuws overzicht