Redactie - 26 februari 2021

BTG Knowledge Café – Hoe bestuur je een slimme stad?

BTG Knowledge Café – Hoe bestuur je een slimme stad? image

In samenwerking met Future City Foundation organiseert BTG een Knowledge Café waarin kennis wordt gedeeld over het besturen van een slimme stad. Dit naar aanleiding van het boek dat is uitgegeven door FCF en waar BTG aan heeft meegewerkt. Het boek is gratis verkrijgbaar via https://future-city.nl/slimbesturenboek/

Tijdens dit knowledge café staat de vraag centraal hoe het bedrijfsleven en de politiek kunnen samenwerken bij de digitalisering en technologisering van de overheid. In het boek ‘Zo bestuur je een slimme stad’, uitgegeven door Future City Foundation, komen diverse politici aan het woord die het voortouw hebben genomen in de zoektocht naar hoe digitalisering en technologisering hun werk verandert. In het programma van het knowledge café besteden BTG en Future City Foundation aandacht aan de totstandkoming van het boek, de wijze waarop processen kunnen worden aangepakt en laten we voorbeelden zien van gemeenten die al met de verandering bezig zijn.

Het programma ziet er als volgt uit:

13.30 uur Welkom door Danny Frietman en toelichting programma

13.35 uur Opening door Petra Claessen, CEO BTG/TGG

13.45 uur Jan-Willem Wesselink, hoofdredacteur van het boek en programma manager van de Future City Foundation, over de totstandkoming van het boek ‘Zo bestuur je een slimme stad’.

14.00 uur Voorbeeld van gemeente die met de verandering bezig is

14.15 uur Interactie met alle deelnemers en mogelijkheid vragen te stellen

14.30 uur Afronding

AANMELDEN: Ja, ik doe mee op 8 maart, stuur mij de link

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!