Witold Kepinski - 01 maart 2021

Hero kindercentra kiest Managed IT oplossingen met Cisco en KPN van i4

Hero kindercentra kiest Managed IT oplossingen met Cisco en KPN van i4 image

Hero kindercentra is dé plek voor kinderopvang in Haarlem en Spaarndam. Voor hun hoofdkantoor en 82 opvanglocaties kiezen zij voor een partnerschap met i4 uit Ede, voorheen bekend als i4Projects. Als nieuwe Managed Service Provider zal i4 zich vooral richten op het implementeren van security, infrastructuur en netwerkoplossingen, met behulp van onder andere SD-WAN, Cisco Security en KPN.

Bij de zoektocht naar een partner voor een veilige en toekomstbestendige netwerkoplossing kwam Hero kindercentra uit bij i4. Om zoveel verschillende locaties op de juiste manier in te richten is naast flexibiliteit ook gedegen kennis, ervaring en expertise benodigd. Jonathan Freeman, Information Technology Coördinator bij Hero Kindercentra, is dan ook blij dat ze in i4 de partner hebben gevonden die de complexiteit in het beheer wegneemt. “We hebben het officiële startschot kunnen geven voor onze prachtige en toekomstbestendige NaaS oplossing”, schrijft hij op LinkedIn.

Michel van de Pol, directeur van i4, legt uit waarom zij dit partnerschap vol vertrouwen aangaan. “Met de Managed Networking Services van i4 kan Hero kindercentra bouwen op netwerk-oplossingen met voorspelbare kosten zonder voorinvesteringen. Cisco is voor i4 een strategische partner, met de oplossingen van Meraki bieden we voor Hero kindercentra de best passende oplossing. I4 is de specialist op het Cisco Meraki portfolio, voor Hero Kindercentra gaan we de omgeving blauwdrukken met als doel een veilige en eenvoudig te beheren infrastructuur.

Het werken voor een organisatie in de kinderopvang is natuurlijk een omvangrijke en uitdagende klus. Daar weten ze bij i4 ondertussen alles van. “De afgelopen jaren hebben we veel ervaring opgedaan bij organisaties met een groot aantal vestigingen”, vertelt Van de Pol, “bijvoorbeeld bij Kindergarden Nederland, een soortgelijke organisatie in Amsterdam, met meer dan 60 vestigingen. Die kennis en ervaring nemen we mee. Dat was dan ook één van de redenen waarom Hero kindercentra graag dit partnerschap wilde aangaan. En daar zijn we natuurlijk heel blij mee.”

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!