Wouter Hoeffnagel - 02 maart 2021

Merknaam Ymor gaat op in Sentia

Merknaam Ymor gaat op in Sentia image

Ymor verdwijnt anderhalf jaar na de overname door Sentia Nederland als zelfstandige merknaam. De Applicatie Performance Management (APM)-expertise van Ymor is inmiddels geïntegreerd in het dienstenaanbod van Sentia. Het bedrijf noemt het daarom niet nodig de merknaam te behouden.

Zo’n 75 performancespecialisten maakten met de overname van Ymor de overstap naar Sentia. Onder de verzamelnaam APM houden zij zich bezig met het testen, troubleshooten en monitoren van de performance van kritische (cloud)applicaties. Op basis van objectieve monitoringdata kunnen klanten proactief regie voeren over hun IT-landschap en de digitale ervaring optimaliseren. De performance-gerelateerde diensten blijven binnen Sentia volledig intact, inclusief partnersoftware en onafhankelijke consultancy.

Managed cloud services

De overname van Ymor draagt bij aan de ambitie van Sentia Nederland om marktleider te worden op het gebied van managed cloud services voor complexe en bedrijfskritische cloudapplicaties. Met de combinatie van beide portfolio’s en ervaring wil Sentia de volledige cloud journey van organisaties tot in detail begeleiden. Van het ontwerpen en bouwen van applicaties, tot het beheren, monitoren en optimaliseren van deze applicaties en hun performance in ‘any cloud’.

Rick van Schaik, Managing Director Sentia Nederland: “Bij de overname van Ymor eind 2019, hebben we bewust gekozen om de merknaam Ymor tijdelijk te behouden. Ymor had een goede naamsbekendheid opgebouwd en beschikte over langdurige klantrelaties die we goed wilden laten landen. Nu de portfolio’s – en backoffices - goed geïntegreerd zijn, zijn we ervan overtuigd dat wij ook onder de naam Sentia als sterke APM-speler bekend staan.”

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!