Nextview verwelkomt Onno Tjeerdsma als CCO

Onno-Tjeerdsma, CCO Nextview

02-03-2021 | door: Witold Kepinski

Nextview verwelkomt Onno Tjeerdsma als CCO

Nextview, aanbieder van Salesforce-consulting met vestigingen in Duitsland en Nederland, verwelkomt Onno Tjeerdsma (45) per 1 maart als nieuwe Chief Commercial Officer. Vanaf vandaag versterkt hij het directieteam en is hij verantwoordelijk voor de commercie binnen de organisatie. Met de komst van Tjeerdsma zet Nextview verder in op haar Europese expansie.

Onno Tjeerdsma is geen onbekende binnen de IT- en consultancysector. In zijn ruim twintigjarige carrière heeft hij zowel software- als consultancy-ervaring opgedaan. De afgelopen drieënhalf jaar was hij werkzaam bij Salesforce als Senior Regional Vice President Salesforce Platform in EMEA North. In deze rol richtte Tjeerdsma zich op het helpen van bedrijven bij hun digitale transformatie door intelligente apps te ontwikkelen op het Salesforce Platform. Daarvoor werkte hij ruim acht jaar bij Everett, dat is overgenomen door PwC, onder andere als Senior Director Sales & Marketing in Europa.

Onno Tjeerdsma over zijn aanstelling: “Ik ben vereerd om deel uit te mogen maken van het leadership-team van Nextview als Chief Commercial Officer. Nextview is een professionele, no-nonsense organisatie waar mensen werken die heel erg goed zijn in wat ze doen. Mijn doel is om samen de komende jaren de Europese markt verder te veroveren en daarmee onze groeiambitie te realiseren. Mede door de coronacrisis is er een nieuw tijdperk ingeluid wat betreft de digitale transformatie van bedrijven. Ik zie dan ook heel veel potentie in het helpen van organisaties met de juiste uitrol en implementatie hiervan, zodat zij echt de maximale waarde uit de producten halen. Ik kijk er erg naar om uit om Nextview de komende periode beter te leren kennen en meer organisaties in Europa te begeleiden bij hun digitale transformatie.”

Huub Waterval, oprichter en CEO van Nextview: “Ik ben zeer verheugd om Onno te verwelkomen bij Nextview. Om verder te groeien als organisatie zijn we bewust op zoek gegaan naar iemand die zowel het reilen en zeilen van Salesforce als het consultancy vak begrijpt. Met zijn kennis en ervaring is Onno een zeer waardevolle toevoeging aan ons directieteam en hebben we de juiste persoon in huis gehaald om onze doelstellingen van de komende jaren te behalen. Ik weet zeker dat Onno vanuit de rol als Chief Commercial Officer toegevoegde waarde voor onze klanten gaat realiseren en heb er alle vertrouwen in dat zijn komst bijdraagt aan de ambitie van Nextview om verder te groeien binnen Europa.”

Terug naar nieuws overzicht