Team van Appronto versterkt met nieuwe medewerkers

05-03-2021 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Team van Appronto versterkt met nieuwe medewerkers

Appronto, specialist in low-code business-applicaties en cloud-integraties, breidt zijn team uit met een aantal nieuwe medewerkers. Met deze versterking geeft Appronto invulling aan zijn ambitieuze groeidoelstellingen op de Benelux-markt voor de komende jaren.

Appronto ontwikkelt intelligente software-oplossingen voor middelgrote en grote organisaties en instellingen in de Benelux. De oplossingen van Appronto zijn gebaseerd op de low-code platformen van Mendix en op de cloud-integratiesoftware van Boomi. Het bedrijf ziet onder andere de vraag naar cloud-integraties flink doorgroeien; dus is er ook veel vraag naar specialisten die de koppelingen en bijpassende applicaties kunnen ontwikkelen en naar experts die processen en systemen kunnen integreren met de bestaande backend-systemen. De nieuwe medewerkers hebben verschillende achtergronden en specialisaties, waarmee het bedrijf in de breedte wil blijven groeien.

Uitbreiding team

Het team van Appronto is onder andere uitgebreid met Gert Bronkhorst, een Business Engineer met veel klantervaring. Bronkhorst was eerder actief voor diverse IT-bedrijven zoals ERP-leverancier Baan en meest recent low code-leverancier Betty Blocks.

Marloes van der Weide is de nieuwe Talent Manager bij Appronto. Na een succesvolle carrière als roeicoach, besloot Van der Weide haar ervaring ook te gaan gebruiken in het bedrijfsleven. Bij Appronto is zij actief als recruiter en gaat zij Appronto-medewerkers begeleiden en helpen groeien in de organisatie. Hiervoor was ze verantwoordelijk voor het traineeprogramma bij EVG Start.

Daniël Jansen is Mendix-trainee bij Appronto. Jansen heeft een achtergrond in grafische vormgeving maar besloot in het afgelopen jaar een carrièreswitch te maken naar zijn voorliefde, de IT. Hij nam zelf het initiatief om zijn Mendix Rapid Developer-certificaat te behalen en startte een deeltijdopleiding informatica aan de Avans Hogeschool.

Frederique van der Kooij heeft haar studie Informatiekunde net afgerond en is DevOps Engineer bij Appronto. Hier ontdekte ze dat ze zich graag richt op het verbeteren van processen bij organisaties en daarom spreekt het Mendix-platform haar aan. Daarin werken business en IT samen in één applicatie ontwikkelplatform om nieuwe apps te bouwen.

Andere nieuwe teamleden

Daarnaast gingen Nienke Vonk, Rob Stricker, Bryan Koevoets, Pieter Verheul, Abdi Duale, Erik van der Biezen en Martijn Booij in de afgelopen maanden aan de slag bij Appronto. Bas van der Horst, oprichter en Managing Director bij Appronto: “Omdat veel bedrijven bezig zijn met het maken van een digitale transformatie blijft de vraag naar businessapplicaties en cloud-integraties onverminderd toenemen. We verwachten dat deze groei doorzet en daarom blijven we in de komende periode op zoek naar de verdere uitbreiding van ons team. Op onze website ‘carrièrebijappronto.nl’ zijn dan ook nog meer vacatures te vinden, waaronder vacatures voor integratiespecialisten, integratiearchitecten en ervaren (low-code) applicatie ontwikkelaars.”

Terug naar nieuws overzicht

Tags

People