Britse security distributeur Distology krijgt kapitaalinjectie

04-03-2021 | door: Witold Kepinski

Britse security distributeur Distology krijgt kapitaalinjectie

De Britse security distributeur Distology heeft voor een onbekend bedrag investeringen ontvangen van mid-market private equity-firma NorthEdge om hun agressieve groeiplannen te ondersteunen.

Distology, opgericht in 2014, is in korte tijd uitgegroeid tot een specialist in cloudgebaseerde cyberbeveiligingstechnologie en vertegenwoordigt leveranciers van IT-beveiligingstechnologieproducten in heel EMEA. Het bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in Manchester met toegang tot de Europese markt via het kantoor in Nederland.

Distology heeft consistent succes gehad en de omzet op jaarbasis met meer dan 75% gestegen in de afgelopen drie jaar, met belangrijke partnerschappen, waaronder technologieleveranciers Okta, Verkada en Yubico.

Met ondersteuning van private equity hoopt Distology zijn diensten uit te breiden en voort te bouwen op zijn sterke relaties met zijn leveranciers en partners, terwijl het zijn aanwezigheid in Europa vergroot.

Hayley Roberts , CEO van Distology, zei over de investering: “Het is onze ambitie om Europa's toonaangevende distributeur van cloudgebaseerde cyberveiligheidssoftware te zijn met toegevoegde waarde. Om onze agressieve groeiplannen te realiseren, hadden we een partner nodig die meer kon bieden dan alleen een financiële investering - we willen ook begeleiding en ondersteuning om ons te helpen de uitdagingen te overwinnen die zich voordoen bij snelle groei "

Terug naar nieuws overzicht
Security