Infoblox ondersteunt SaaS-partners met Cloud Specialization programma

05-03-2021 | door: Wouter Hoeffnagel

Infoblox ondersteunt SaaS-partners met Cloud Specialization programma

Infoblox lanceert zijn nieuwe Cloud Specialization programma. Hiermee investeert de organisatie in de verdere ontwikkeling van de expertise van zijn cloud-first channelpartners.

Het nieuwe partnerprogramma van Infoblox is een belangrijk onderdeel van zijn SaaS go-to-market-strategie. Deze strategie is voornamelijk op het channel gericht en maakt gebruik van de meest recente technologieën in microservices, containerisatie en virtualisatie om zowel Core Network Services als Security vanuit de cloud te leveren.

'Oplossingen beter vermarkten en ondersteunen'

"Wij zien SaaS als de toekomst van Infoblox. We zijn dan ook zeer blij met dit Cloud Specialization programma, dat onze partners in staat stelt om onze SaaS-securityoplossingen beter te vermarkten en te ondersteunen”, zegt Tom Hollanders, Channel Account Manager Noord-Europa bij Infoblox. “Een belangrijke onderscheidende factor in dit SaaS-programma is dat we onze resellers belonen gedurende de volledige SaaS Lifecycle met de klant.”

Infoblox biedt initieel wereldwijd een 30-tal toppartners exclusieve toegang tot hun Cloud Champions: een team van specialisten in Cloud sales, business development, training en aanverwante disciplines. Samen helpen de Cloud Champions van Infoblox deze resellers hun succes te vergroten door doelgerichte marketing, sales en specifieke ondersteuning van de SaaS-oplossingen. Andere voordelen voor partners zijn extra double-digit marges, exclusieve opleidingen, en marktinzichten van analisten en andere SaaS-bedrijven.

Het Infoblox Cloud Specialization programma is onderdeel van het Infoblox BuildingBLOX-partnerprogramma.

Terug naar nieuws overzicht
Cloud