Redactie - 08 maart 2021

Denis Ferrand-Ajchenbaum versterkt Exclusive Networks

Denis Ferrand-Ajchenbaum versterkt Exclusive Networks image

Exclusive Networks, de wereldwijde vertrouwde digitale infrastructuurspecialist, kondigt de benoeming aan van de internationale channel veteraan Denis Ferrand-Ajchenbaum, om zijn wereldwijde vendorstrategie te leiden.

Denis is volgens Exclusibe Networks een zeer deskundige channel leader en brengt een bewezen scorekaart van vendorsucces mee naar zijn rol waarin hij verantwoordelijk zal zijn voor het maximaliseren van de waarde en wereldwijde penetratie van bestaande vendorrelaties terwijl hij de volgende generatie van Exclusive Networks' ‘trust digital infrastructure’ portfolio zal scouten en acquireren. De ex-Arrow en IBM senior executive heeft meer dan 30 jaar leidingge-vende ervaring en uitgebreide C-level connecties door zijn Silicon Valley achtergrond en zijn aan-wezigheid in technologische forums.

"Onze keuze van leveranciers, en de relaties die we hebben met de leveranciers, is een essentieel onderdeel van de propositie van Exclusive Networks. We zijn ervan overtuigd dat de implementa-tie van een strategie die is afgestemd op onze missie van vertrouwde digitale infrastructuur aan-zienlijke extra waarde kan opleveren," aldus Jesper Trolle, CEO van Exclusive Networks. "Denis heeft precies de geschikte vaardigheden en ervaring om de mix van vendor allianties te versterken en te harmoniseren, wat enorme groeikansen biedt voor al onze partners wereldwijd. Ik heb ja-renlang met hem samengewerkt en ik ben ervan overtuigd dat Denis meteen aan de slag zal gaan en een centrale rol zal spelen in ons toekomstige succes."

Denis Ferrand-Ajchenbaum heeft zijn gehele carrière in de IT-sector doorgebracht, waarvan meer dan 20 jaar bij value-added distributeurs op nationale, regionale en wereldwijde schaal. Hij komt bij Exclusive Networks vanuit Arrow waar hij zijn functies bestonden uit leiding geven aan het we-reldwijde vendor management, het ontwikkelen van de EMEA-productstrategie, vormgeven aan de vendor incubation business unit 'advanced technology group' en, meest recentelijk, als VP Sales van het Arrowsphere cloud delivery platform. Verder heeft hij ervaring opgedaan in verschillende functies op het gebied van business development en sales, onder meer bij IBM, Avnet en Clear-point.

"Ik ben enthousiast om me aan te sluiten bij Exclusive Networks nu we aan een nieuwe missie beginnen om een volledig vertrouwde wereld voor mensen en organisaties mogelijk te maken," zegt Denis Ferrand-Ajchenbaum. "Ons succes tot op heden is een verhaal geweest van altijd an-ders zijn om het momentum te behouden en ons waardemodel intact te houden. We moeten nu ons wereldwijde specialisme in vertrouwde digitale infrastructuur consolideren en uitbreiden door alle marktsegmenten die hiermee verband houden in te vullen, innovatie te blijven stimuleren en te investeren in onze allianties met zowel bestaande als nieuwe vendor partners. Het vendorland-schap omvat meerdere lagen en is zeer snel in beweging, en ik kijk ernaar uit intensief samen te werken met onze vendorcommunity en hen nauwer bij elkaar te brengen; waardoor nieuwe kan-sen ontstaan door cross-selling en upselling, nieuwe consumptiemodellen, hoogwaardige diensten en meer
wereldwijde coördinatie."

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!