Wouter Hoeffnagel - 07 maart 2021

KnowBe4 neemt MediaPRO over

KnowBe4 neemt MediaPRO over image

KnowBe4, leverancier van een platform voor security awareness-trainingen en phishing-simulaties, neemt de aanbieder van security- en privacytrainingen MediaPRO over. Door deze overname kan KnowBe4 zijn klanten een groter aantal privacy- en compliance-trainingsmodules aanbieden.

MediaPRO richt zich op het bouwen van aanpasbare, hoogwaardige content en tools die door Fortune 1000-bedrijven worden gebruikt om hun teams te trainen op het gebied van compliance, beveiliging en privacy. De klanten van MediaPRO krijgen vanaf nu toegang tot KnowBe4's platform voor security awareness-trainingen en phishing-simulaties.

Aanvulling op KnowBe4-platform

"Deze overname biedt KnowBe4 een geweldige kans om onze klanten een overvloed aan boeiende privacy- en compliance-trainingscontent te bieden die hun organisaties ten goede zal komen", aldus Stu Sjouwerman, CEO van KnowBe4. “Dit is ook een kans om MediaPRO's solide klantenbestand op bedrijfsniveau te voorzien van nog meer van de bekroonde trainingen op het gebied van security awareness die KnowBe4 momenteel aanbiedt. We verwelkomen MediaPRO in het KnowBe4-team en kijken ernaar uit om met elkaar samen te werken."

"Het configureerbare en aanpasbare aanbod van MediaPRO is een geweldige aanvulling op het KnowBe4-platform", aldus Mike Metzger, CEO van MediaPRO. "Deze aanpassingsmogelijkheid in combinatie met MediaPRO's uitgebreide bibliotheek met privacy-, beveiligings- en compliance-trainingscontent verruimt het keuzeaanbod voor de klanten van KnowBe4 die hiermee veel meer opties hebben om hun trainings- en awarenessdoelen te bereiken."

Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Arctic Wolf BN Gated Content

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!