Witold Kepinski - 08 maart 2021

Ctac boekt meer omzet en noteert nettowinst in laatste boekjaar

Ctac boekt meer omzet en noteert nettowinst in laatste boekjaar image

Business & Cloud Integrator Ctac boekt in zijn laatste boekjaar een omzet van 87,3 miljoen euro en een nettowinst van 3 miljoen euro.

Ctac ceo Henny Hilgerdenaar meldt: “In 2020 hebben we een flinke stap gezet in onze equity story. Met de acquisitie van Purple Square en Oliver IT hebben we onze propositie in mobile apps, integratievraagstukken en projectmanagement verder versterkt. In een ongekend uitdagend jaar hebben we laten zien dat we als organisatie wendbaar zijn en snel kunnen inspelen op de veranderingen in de vraag."

Als gevolg van de pandemie zal de digitale transitie in de komende jaren alleen maar versnellen aldus de ceo: "Ondanks alle kortetermijn onzekerheden zijn we 2020 doorgegaan met de uitrol van onze strategie. We zijn ons XV retail software platform verder aan het uitbouwen met een pricing en promotion engine. We hebben onze arbeidsmarktcommunicatie aangescherpt om de instroom van nieuw IT-talent te verhogen. Met de beëindiging van de activiteiten in Frankrijk kunnen we ons nu volledig richten op groei in de kernmarkten Nederland en België."

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!