Witold Kepinski - 10 maart 2021

VMware Partner Appreciation Awards winnaars zijn bekend

VMware Partner Appreciation Awards winnaars zijn bekend image

VMware heeft tijdens zijn Partner Update Event de Partner Appreciation Awards uitgereikt. Tijdens het online event werden zeven awards overhandigd aan partners en individuen die zich het afgelopen jaar op een bijzondere wijze ingezet en onderscheiden hebben.

Kenneth del Rio van Heese (foto), Senior Manager Business Partners & Alliances Benelux van VMware: “Uiteraard hebben we de VMware Partner Appreciation Awards dit jaar - weliswaar in aangepaste vorm - gewoon door laten gaan. Ondanks de grote veranderingen in het afgelopen jaar hebben onze partners geweldig werk verricht en een essentiële bijdrage geleverd om klanten en hun gebruikers krachtige en toekomstvaste oplossingen te bieden. Ik wil graag de zeven winnaars van onze VMware Partner Appreciation Awards feliciteren. Ook wil ik al onze partners in Nederland bedanken voor de fijne samenwerking en hun waardevolle bijdrage aan het wereldwijde VMware partnerprogramma.”

De winnaars
Eerder dit jaar maakten VMware de genomineerden bekend. In elk van de zeven categorieën maakten drie partners of individuen kans op het winnen van de award. Het Benelux channel-team van VMware heeft vervolgens in elke categorie de uiteindelijke winnaar geselecteerd.

Dit zijn de winnaars van de VMware Partner Appreciation Awards 2020:

Great Collaboration Award - SoftwareONE

Act to Impact Award - Fondo

Commit to Grit Award - KPN Product Management

Best Technology Partner - ITQ

Partner Personality of the Year - Francisco Perez van der Oord

Most Impactful Success Story - SLTN

Power of Partnership Award - Uniserver

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!