SmartCom Summit 2021

10-03-2021
Deel dit artikel:

SmartCom Summit 2021

De uiteenlopende wereldwijde maatregelen om social distancing te bevorderen geven een ongekende impuls aan technieken om via de cloud met elkaar te communiceren en samen te werken. Het belang van thuiswerken, online onderwijs, tele-health en webwinkelen is in 2020 exponentieel toegenomen en leidt tot blijvende veranderingen in onze manier van werken en leven.

Tijdens de eerste SmartCom Summit, afgelopen zomer gepresenteerd door Charles Groenhuijsen en Rob Kurver, voorspelden de deelnemers al dat onze toekomstige werkweek in tweeën gedeeld zou worden, half op kantoor en half thuis, en dat beeld is de afgelopen maanden alleen maar versterkt. De zoektocht naar de nieuwe normaal is.

Tijdens de eerste SmartCom Summit, afgelopen zomer gepresenteerd door Charles Groenhuijsen en Rob Kurver, voorspelden de deelnemers al dat onze toekomstige werkweek in tweeën gedeeld zou worden, half op kantoor en half thuis, en dat beeld is de afgelopen maanden alleen maar versterkt. De zoektocht naar de nieuwe normaal is in volle gang, en biedt ongekende kansen voor talent, organisaties en onze samenleving.

Dit voorjaar op 23 maart 2021 vindt de volgende SmartCom Summit plaats, een online talkshow waar experts en industry leaders hun visie delen op de ontwikkeling van smart companies, smart communities en smart communications. Het leidende thema van deze Summit is de terugkeer dit jaar naar onze nieuwe hybride werkplek.

Enkele facts & opinions die het belang van SmartCom illustreren:

  • Niet games en entertainment apps waren de big hits van 2020, maar business apps. Het aantal downloads groeide met 132%. (bron: SensorTower)
  • 2020 heeft ons gebruik van technologie blijvend veranderd. (bron: FT)
  • Microsoft Teams en Zoom zijn met honderden miljoenen dagelijkse gebruikers de grote winnaars van de nieuwe online werkplek geworden.
  • Landen met een goede IT-infrastructuur herstellen sneller van de economische terugval. Europa heeft een voordeel op Noord-Amerika en Azië. (bron: expert roundtable ITU)
  • Werkgevers gaan nieuwe manieren vinden om talent te werven en teamvorming te bevorderen, de functie van het kantoor verandert.
  • De kantoorwijken in de periferie van onze grote steden staan aan de vooravond van grote veranderingen en dat geldt ook voor de vervoerstromen naar en van het werk.
  • Een overheid die werkgelegenheid beschermt, vertraagt de digitale transitie. Noord-Amerika en Azië hebben voordeel op Europa. (bron: McKinsey)

SmartCom Summit brengt experts, gebruikers en de top van de communications industrie bijeen om trends te bespreken, marktintelligentie te delen en usecases te laten zien in een live talkshow en online conferentie. Kijkers kunnen online commentaar geven, vragen stellen en deelnemen aan live polls.

SMARTCOM SUMMIT

Dit jaar staan er drie online SmartCom Summits op de agenda (23 maart, 22 juni, 26 oktober), bestaande uit een talk show, breakout sessies, online expo en networking. Alle Summits brengen denkers, beslissers en gebruikers bij elkaar en gaan over de impact van, en behoefte aan, moderne technologie op persoonlijk, bedrijf en maatschappelijk niveau: Smart Communications, Smart Companies en Smart Communities.

Met online talkshows, trendrapporten, analyses, interviews, case-stories en opiniërende berichten wil SmartCom Summit een stimulerend platform zijn in het ecosysteem van ontwikkelaars, distributeurs en afnemers van smartcom technieken en diensten.

Meer informatie en registratie: https://smartcomsummit.com/

De tickets zijn 199 euro maar met deze code krijgen je lezers gratis toegang: DUTCHITGUEST

 

Terug naar nieuws overzicht