Redactie - 11 maart 2021

ABBYY Reimagine conferentie

ABBYY Reimagine conferentie image

Op 23 en 24 maart a.s. organiseert ABBYY zijn jaarlijkse conferentie, dit jaar onder de naam Reimagine. De titel “Reimagine” weerspiegelt het thema wat vele bedrijven in het afgelopen jaar hebben moeten ondernemen om te transformeren en innoveren.

 Het virtuele event is opgezet voor leidinggevenden en biedt nieuwe inzichten op het gebied van strategie en slimme automatisering om business naar een hoger niveau te tillen. Tijdens de conferentie is er een rol weggelegd voor branche-experts en klantverhalen. Daarnaast onthult ABBYY zijn meest recente en revolutionaire innovaties waarbij artificial intelligence-skills (AI) ingezet kunnen worden voor het bewerkstelligen van betere bedrijfsresultaten. Ook zal ABBYY een nieuwe B2B-marktplaats introduceren die intelligente automatiseringsplatforms de mogelijkheid geeft om beter en sneller te leren, te redeneren en documenten te begrijpen.

Wil je de ABBYY Reimagine-sessies bijwonen? Dat kan en deze beginnen op dinsdag 23 maart 2021 om 11.00 uur. Agenda en gratis registratie is mogelijk via www.abbyy.com/abbyy-reimagine-2021.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!