Puur Data gecertificeerd als Elite Partner van Elastic

12-03-2021

Puur Data gecertificeerd als Elite Partner van Elastic

Data Analytics-specialist Puur Data mag zich vanaf nu Elite Partner van Elastic noemen, het bedrijf achter Elasticsearch en de Elastic Stack. Slechts een paar partners in de Benelux dragen deze hoogst haalbare partnerstatus. Het zegt veel over de kennis en kunde van Puur Data op het gebied van searchability, logging en analytics. Elastic dient als belangrijke basis voor de projecten die Puur Data uitvoert.

"Elastic is een unieke partij op het gebied van search en de status van Elite Partner is een belangrijke erkenning voor het werk dat wij de afgelopen jaren hebben verricht", zegt Marco van den Brandhof, managing director van Puur Data. "Wij zijn voornemens de samenwerking met Elastic in de komende tijd verder te intensiveren."

Met de software van Elastic kunnen grote hoeveelheden data snel opgeslagen, doorzocht en geanalyseerd worden. Ook is Elasticsearch zeer geschikt om logdata te analyseren en visualiseren. Puur Data levert consultancy, beheer en licenties rondom Elastic-oplossingen. De organisatie ondersteunt onder andere bij het opzetten van een Elastic-omgeving, het koppelen van datasources en het maken van analyses, visualisaties en zoekoplossingen.

Elastic wordt onder meer ingezet bij eData, een joint venture van Puur Data. Met eData worden overheidsorganisaties geholpen om data gestructureerd en in samenhang te ontsluiten, zodat beter inzicht ontstaat. Door de Wet open overheid (Woo) en de Wet openbaarheid van bestuur (Wob) neemt het belang van het tijdig en juist kunnen ontsluiten van informatie alleen maar toe.

Terug naar nieuws overzicht