Redactie - 12 maart 2021

AWS Premier Cloud Native bedrijf HeleCloud ziet groeikansen

AWS Premier Cloud Native bedrijf HeleCloud ziet groeikansen image

HeleCloud, een Amazon Web Services (AWS) Premier Cloud-Native consulting bedrijf dat organisaties helpt bij het migreren naar en managen van de AWS-cloud, ziet veel groeikansen in de Nederlandse markt. Een groeiend aantal organisaties zien de noodzaak van digitaliseren.

In 2020 groeide de cloud technologiemarkt in de Nederlandse markt met 9 procent en de verwachting is dat het blijft groeien. Digitalisering is momenteel een van de topprioriteiten voor veel bedrijven en organisaties. HeleCloud ontzorgt organisaties die gebruikmaken van (gevorderde) AWS-services op het gebied van onder meer database, storage, machine learning (ML) en artificial intelligence (AI).

“Wij zijn een AWS Premier Cloud Native consulting & managed servicesbedrijf dat klanten helpt met het gebruik van verschillende facetten van de AWS-cloud”, definieert Robin Scholten (foto), General Manager Benelux bij HeleCloud. “Van advies, ontwerp en architectuur tot en met on-boarding, migraties en het volledig runnen van AWS-omgevingen. Daarnaast helpen we klanten ook met het bouwen van cloud native software en/of het aanpassen van bestaande software, zodat deze optimaal werkt op een AWS-omgeving. HeleCloud is een volledig gespecialiseerde totaalaanbieder op AWS-gebied, want door alleen volledig gefocust te zijn op AWS word je de beste, vinden wij, zeker in een tijd waarin technologieën razendsnel veranderen. Kijk naar alle nieuwe releases op re:Invent, het jaarlijkse AWS-partner event. Zonder échte focus houd je die niet bij en kun je de waarde ervan voor onze klanten niet goed inschatten en toepassen.”

Lees het hele interview met Robin Scholten: HeleCloud haalt snel maximale business value voor klanten uit AWS Cloud.

 

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!