Redactie - 13 maart 2021

Centric topman Sanderink rectificeert beschuldigingen aan ex-partner

Centric topman Sanderink rectificeert beschuldigingen aan ex-partner image

Centric topman Gerard Sanderink heeft zijn beschuldigingen aan zijn ex-partner Brigitte van Egten gerectificeerd op de website van Centric. De topman geeft hierbij gevolg aan een de rechterlijke uitspraak. Als hij dit had genegeerd, moest hij een nog hogere dwangsom betalen dan de rechtbank had bepaald.

Het gerechtshof Arnhem-Leeuwarden heeft recent drie uitspraken gedaan in een strijd tussen Gerard Sanderink en zijn ex-partner Brigitte van Egten, die directeur was van twee van zijn bedrijven aldus rechtspraak.nl

Op de website van Centric staat:

Beste lezer,

Als eigenaar van onder meer Strukton, Centric, DSS en Wagner heb ik mijn ex-partner, mevrouw van Egten, herhaaldelijk, in kleine kring en in publiek beschuldigd van: - het plegen van fraude, het weg sluizen van geld en het stelen van geld bij de bedrijven van DSS Service B.V., DSS B.V., Wagner Solar GmbH en Wagner Solar Gambia Ltd.; - het veroorzaken van de FIOD inval bij mijn bedrijf Strukton. Er bestaat geen bewijs voor mijn beschuldigingen. Het gerechtshof Arnhem Leeuwarden heeft mij bij arrest van 2 maart 2021 bevolen deze rectificatie te plaatsen.

Gerard Sanderink

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!