Witold Kepinski - 15 maart 2021

Micro Focus en AWS werken nauwer samen rond mainfraime en workloads

Micro Focus en AWS werken nauwer samen rond mainfraime en workloads image

Micro Focus kondigt de ondertekening aan van een commerciële overeenkomst met Amazon Web Services (AWS). De commerciële overeenkomst formaliseert een strategische samenwerking om de modernisering van mainframetoepassingen en workloads van grote publieke en private ondernemingen naar de AWS Cloud te versnellen.

AWS en Micro Focus zullen samenwerken om Micro Focus-technologie in te zetten voor klanten die het transformationele traject beginnen om hun bedrijfskritische mainframe-applicaties en workloads te moderniseren naar een flexibele, cloudgebaseerde productieomgeving.

Stephen Murdoch, Chief Executive van Micro Focus zei: "Deze belangrijke strategische overeenkomst tussen Micro Focus en AWS combineert onze technologische leiderspositie op het gebied van applicatiemodernisering met 's werelds meest uitgebreide en breed geaccepteerde cloudprovider. De modernisering van mainframetoepassingen en workloads naar cloudomgevingen wordt steeds meer een noodzaak in de digitale transformatieprogramma's van grote ondernemingen over de hele wereld, en deze samenwerking heeft het potentieel om de acceptatie en groei van nieuwe klanten binnen onze Application Modernization and Connectivity ("AMC") -productgroep voor een langere periode te stimuleren."

Todd Weatherby, VP en hoofd van AWS Professional Services, zei: "We zijn enthousiast over deze samenwerking omdat we samen klanten kunnen helpen hun mainframetoepassingen en workloads sneller en gemakkelijker te moderniseren. Voor de meeste ondernemingen is het migreren van hun mainframetoepassingen en workloads naar de cloud vaak onbekend terrein. AWS zet zich in om te helpen. onze klanten navigeren het traject van applicatiemodernisering door de combinatie van onze expertise op het gebied van Professional Services, AWS System Integrator Partners en de technologie van Micro Focus."

 

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!