Dutch IT Channel start Cloud Project 2021

Dutch IT Channel start Cloud Project 2021

15-03-2021 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Dutch IT Channel start Cloud Project 2021

Dutch IT Channel start in april 2021 met het Dutch IT Cloud Project. Het tech business platform publiceert tot en met juni 2021 interessante content zoals artikelen en video’s op de speciale Cloud sectie van Dutch IT-channel en Executive-People. Tevens worden er Dutch IT Cloud Talkshows opgenomen in een studio. En zijn er talkshows die online worden opgenomen en gepubliceerd in de reeks 'Leaders of Cloud'. Het Dutch IT Cloud Project richt zich op de community van leveranciers, distributeurs, resellers en IT-beslissers zoals CIO’s, Cloud specialisten en IT-managers.

Dutch IT Channel belicht met zijn tweede editie van het Cloud Project actuele trends en technologie toepassingen, zowel online als in de Cloud special die op 17 juni verschijnt. Dutch IT Channel hoofdredacteur Witold Kepinski: “Weten wat er speelt en gaat spelen rond Cloud in de komende jaren is belangrijk voor alle betrokkenen in onze branche. In de periode april – juni 2021 wordt er dan ook volop aandacht besteed aan actuele Cloud trends, toepassingen en ontwikkelingen die organisaties wendbaar en toekomstbestendig maken.”

Dutch IT Cloud Onderzoek

Kepinski vervolgt: “We informeren met het Dutch IT Cloud Project de hele keten in de zakelijke ICT-branche. Een belangrijk onderdeel in dit project zijn de resultaten van het Dutch IT Cloud onderzoek dat in samenwerking met Smart Profile wordt uitgevoerd onder IT-beslissers en stakeholders in de ICT-branche. U kunt nu deelnemen aan dit relevante onderzoek via deze link."

Talkshows

Rob de Kleijnen, directeur-uitgever Dutch IT Channel: "Vanaf april gaan we met thought leaders zoals Gartner, Cloud leaders en partners de ICT-branche en IT-beslissers informeren over actuele Cloud vraagstukken en toepassingen. Dat doen we niet alleen met artikelen maar ook met Dutch IT Cloud Talkshows. Danny Frietman (moderator) gaat in de Dutch IT Channel studio in gesprek met interessante gasten over uiteenlopende Cloud onderwerpen en toepassingen. Daarnaast gaat Danny Frietman één op één virtueel in gesprek via een video webcast met specialisten, partners en andere gasten in de reeks ‘Leaders of Cloud’."

Partner worden

Participatie aan het Dutch IT Cloud Project is bijzonder interessant voor IT-leveranciers, distributeurs, resellers, IT-dienstverleners en Cloud service providers. Zij kunnen hun innovatieve aanbod van Cloud technologie en services via Dutch IT Channel en Executive People aan IT-beslissers en channel partners tonen. Voor partner mogelijkheden en aanvullende informatie neem contact op met:

Rob de Kleijnen: [email protected] / 06-40236803

Yvonne Bansagi: [email protected] / 06-23530399

Marc Jongbloed: [email protected] / 06-43753759

Download HIER de Dutch IT Channel Cloud folder voor meer informatie.

/cloudproject

Terug naar nieuws overzicht
Cloud