Witold Kepinski - 15 maart 2021

ORTEC stelt Marijn Deurloo aan als Chief Product Officer

ORTEC stelt Marijn Deurloo aan als Chief Product Officer image

ORTEC heeft Marijn Deurloo aangesteld als Chief Product Officer (CPO). Deurloo gaat zich richten op het versneld ontwikkelen van een markt- en klantgedreven portfolio aan schaalbare oplossingen.

Deurloo startte al op 13-jarige leeftijd zijn carrière als ondernemer, waarbij zijn eerste softwarebedrijfje onderdeel werd van een joint venture met Apple. Na een studie luchtvaarttechniek aan de Technische Universiteit Delft,  begon hij als IT-manager bij MKB Nederland. Daar startte hij een van de eerste zakelijke internet startups in Nederland, MKB-net. In 1998 stapte hij over naar Telegraaf Elektronische Media (onderdeel van Telegraaf Media Groep). Daarna volgden vijf ondernemingen, waarvan de snelst groeiende, imgZine (nu: ORTEC for Communications), in 2014 werd overgenomen door ORTEC. Sindsdien heeft Deurloo meerdere rollen binnen ORTEC bekleed, waar innovatie en ondernemerschap altijd centraal hebben gestaan.

Deurloo: “Ik ben gestart bij ORTEC om de wereld te veroveren met oplossingen van wereldklasse.” Ontwikkelen en innoveren op basis van marktinzichten en klantwaardering is daarin voor Deurloo het uitgangspunt. “We moeten ernaar streven om wereldkampioen te worden. Een wereldkampioen is namelijk het optimale resultaat van meedoen in een door iemand anders georganiseerd toernooi en een externe validatie van kwaliteit.” Dit streven moet zich uiteindelijk gaan vertalen naar een klantbelofte“Onze oplossingen helpen onze klanten om bedrijfsprocessen te optimaliseren. Dat betekent dat we niet wegrennen na afronding van de implementatie, maar zorgen dat onze oplossingen volledig en duurzaam geïntegreerd worden in de bedrijfsvoering en optimaal worden benut. Dit onderstreept het belang van een duurzaam partnerschap met onze klanten en schaalbaarheid.” Data-driven continous improvement noemt Deurloo dat. “Onze klanten mogen continue zichtbare waarde van ons verwachten. Dit bewerkstelligen we door een combinatie van schaalbare oplossingen, de slimste koppen en continu klantcontact.”

Dichter op de klant

De nieuwe CPO van ORTEC hoopt zowel intern als extern de business en techniek dichter bij elkaar te brengen. “Ondernemerschap, passie en het verenigen van techniek en business is altijd mijn kracht geweest. Dat doe ik praktisch mijn gehele carrière al.” Deurloo hoopt hiermee ook de blik naar buiten verder te verruimen om waarde-creatie te bevorderen. “Om te zorgen dat we oplossingen maken die waarde toevoegen voor onze klanten is het belangrijk dat onze gehele organisatie zeer dicht op de klant zit. Onze productmanagers, maar ook productontwikkelaars, hebben de behoefte om zeer goed  te snappen voor wie ze nou eigenlijk keihard aan de slag zijn. Invulling aan deze behoefte geven stimuleert betrokkenheid en zorgt er uiteindelijk voor dat onze producten beter aansluiten op de behoeftes van onze klanten, wat uiteindelijk leidt tot maximale impact”.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!