Computron neemt Solipsis Managed Services over

16-03-2021 | door: Wouter Hoeffnagel

Computron neemt Solipsis Managed Services over

IT-dienstverlener Solipsis Managed Services uit Zaltbommel is sinds er 1 januari 2021 onderdeel van IT-specialist Computron. Met deze overname verstevigt Computron het huidige aanbod van IT-oplossingen met name ten aanzien van consultancy, werkplek-oplossingen, projecten, security, IT-infra, connectivity en IT-beheer. De gecombineerde organisatie heeft een omzet van circa 10 miljoen euro en werkt vanuit een gezamenlijk kantoor in Zaltbommel.

“Het samengaan van beide organisaties brengt meer kennis en ervaring en een breder diensten- en productportfolio. Hierdoor kunnen wij onze opdrachtgevers nog beter van dienst zijn en ondersteunen bij de digitale transformatie en de exponentieel toenemende automatisering en informatisering binnen hun organisaties”, stelt Koen Nicolasen, directeur Computron. “Deze overname past in onze strategie om ons product-portfolio te optimaliseren voor onze klanten en tevens zo onze groei te versnellen, zowel autonoom als door middel van acquisities.”

“Solipsis heeft in Computron een sterke partner gevonden voor de IT-consultancy, levering en het onderhoud van IT-systemen. Bovendien sluiten de visie en strategie van beide partijen goed op elkaar aan, waardoor onze bestaande klanten verzekerd zijn van voorzetting van 24/7 adequate support en gedegen advies. De hoge Microsoft status en de specialisten van Computron helpen onze klanten bij de transitie naar de nieuwe manier van werken binnen een Microsoft omgeving.”, aldus Wim Buitenhuis, directeur van Solipsis Managed Services.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

overname