Infoblox Evolution Summit ondersteunt partners bij SaaS-transitie

19-03-2021 | door: Wouter Hoeffnagel

Infoblox Evolution Summit ondersteunt partners bij SaaS-transitie

Infoblox organiseert op 23 maart de Infoblox Evolution Summit. Dit virtuele evenement wordt georganiseerd om partners en resellers van Infoblox te ondersteunen in de succesvolle transitie van hun klanten naar SaaS-securityoplossingen.

“Infoblox Evolution is hét moment waarop we partners inzicht geven in onze toekomstvisie en technologische ontwikkelingen”, zegt Tom Hollanders, Channel Account Manager Noord-Europa bij Infoblox. “Onze partners spelen een cruciale rol in de transitie van on-prem en hybride omgevingen naar volledig SaaS-gebaseerde oplossingen. We investeren daarom fors in kennisdeling en ondersteuning, zodat we onze gezamenlijke klanten op een veilige manier naar de cloud kunnen brengen. Tijdens Infoblox Evolution delen we dan ook niet alleen onze visie, roadmap en go-to-market-strategie, maar organiseren we ook technische kennissessies voor onze partners.”

Nieuw Cloud Specialization programma

De Evolution Summit volgt kort na de lancering van een nieuw Cloud Specialization programma, waarmee resellers hun succes kunnen vergroten met behulp van doelgerichte marketing, sales en specifieke ondersteuning van de SaaS-oplossingen van Infoblox. Het evenement is daarmee een vervolgstap in de partnergerichte strategie die Infoblox in 2021 heeft omarmd.

“Deelnemende partners krijgen praktische handvatten om de transitie naar een cloud-first infrastructuur te maken”, zegt Hollanders. “Daarnaast krijgen ze onder meer inzicht in hoe ze security via DNS kunnen implementeren om nieuwe (thuis)werkmodellen te beveiligen. We spreken onze partners graag tijdens Infoblox Evolution, zodat we samen de werkplek van de toekomst mogelijk kunnen maken voor onze klanten.”

De EMEA-editie van Infoblox Evolution vindt plaats op 23 maart van 10:00 tot 13:00 uur. Partners kunnen zich hier inschrijven.

Partners die meer informatie willen ontvangen over het Infoblox BuildingBLOX Partner programma kunnen contact opnemen met hun Channel Account Manager of met [email protected].

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Cloud, Security
Cloud