Witold Kepinski - 19 maart 2021

Cisco benoemt Hendrik Blokhuis tot Directeur Publieke Sector EMEAR

Cisco benoemt Hendrik Blokhuis tot Directeur Publieke Sector EMEAR image

Na ruim vier jaar in de rol van Directeur Digitale Versnelling Nederland (DVN), treedt Hendrik Blokhuis (50) met onmiddellijke ingang toe tot de internationale Cisco organisatie als Directeur Publieke Sector Europa, Midden-Oosten, Afrika en Rusland (EMEAR).

In zijn nieuwe rol stuurt en dient hij het Publieke Sector team binnen de regio en zal hij een sleutelrol vervullen in het vormgeven en executeren van Cisco’s strategie voor de publieke sector. Daarbij zal hij zich inzetten in het opbouwen en onderhouden van betrouwbare samenwerkingen met de overheid, de gezondheidszorg, onderwijs en kritieke infrastructuren.

Hendrik Blokhuis: “Na ruim vier jaar te hebben bijgedragen aan de digitalisering van Nederland kijk ik er naar uit om deze missie voort te zetten in de regio EMEAR. De pandemie heeft de meerwaarde van technologie aangetoond en is niet meer weg te denken. De komende jaren zal er door overheden fors geïnvesteerd worden in de duurzaamheid en digitalisering. In mijn rol hoop ik, namens Cisco, een veilige en toekomstbestendige bijdrage te leveren aan deze belangrijke prioriteiten van de regio.”

De afgelopen vier jaar heeft Hendrik zich hard gemaakt voor de veilige digitale ontwikkeling van Nederland als Directeur van DVN, het investeringsprogramma van Cisco. Hij heeft het programma mede ontwikkelt, opgezet en samen met het team tot een succes weten te brengen binnen sectoren als onderwijs, gezondheidszorg, veiligheid en infrastructuur.

Hendrik startte zijn Cisco-carrière in 1999 als Systems Engineer en in de jaren die daar op volgden heeft hij leidende technische-,sales- en strategische rollen vervuld binnen en buiten Nederland waaronder die van CTO voor dezelfde EMEAR regio.

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!