Acronis neemt Synapsys over

19-03-2021 | door: Redactie

Acronis neemt Synapsys over

Acronis, speler op het gebied van cyberbescherming, heeft de overname bekendgemaakt van haar jarenlange partner Synapsys, gevestigd in het Zuid-Afrikaanse Kaapstad en gespecialiseerd in het distribueren van cyberbeschermingsoplossingen van Acronis via het kanaal van serviceproviders.

Dit is de meest recente actie van Acronis in het kader van de plannen om sneller te groeien en al de vierde overname in het afgelopen anderhalf jaar.

Synapsys is een channel-gerichte groep bedrijven die cyberbeschermingsoplossingen van Acronis levert aan duizenden klanten via een netwerk van subdistributeurs, resellers en Managed Service Providers (MSP’s) in Zuid-Afrika, alsmede de rest van het continent.

Synapsys bestaat uit twee bedrijven: Synapsys Systems (Proprietary) Limited, een gespecialiseerde softwaredistributeur en sinds 2003 officieel Acronis-distributeur voor de regio van oplossingen op locatie en Synapsys Distribution (Proprietary) Limited, dat de MSP-markt bedient met het serviceproviderplatform Acronis Cyber Cloud.

Terug naar nieuws overzicht
Software