Witold Kepinski - 19 maart 2021

Epatra distribueert Yealink unified communications

Epatra distribueert Yealink unified communications image

Epatra kondigt aan dat ze een samenwerking zijn aangegaan met Yealink, waarbij de oplossingen van Yealink door Epatra in de Benelux zullen worden gedistribueerd.

Yealink is een wereldwijd merk dat gespecialiseerd is in videoconferencing, spraakcommunicatie en samenwerkingsoplossingen met de beste kwaliteit, innovatieve technologie en gebruiksvriendelijke ervaring. Daarnaast hebben veiligheid en security topprioriteit. Yealink biedt een complete line-up die uitstekend past bij het nieuwe werken volgens de huidige (Covid-19) trends: working from home, hybrid working en back to work. Als Unified Communications (UC) aanbieder is Yealink onderdeel van een oplossing waarbij AV producten steeds meer een middel worden in plaats van het doel zijn.

Hans de Blois en Kurt Vangerven, Sales Managers Epatra Benelux: “Epatra is een distributeur met toegevoegde waarde en wij zijn constant op zoek naar geavanceerde technologieën, die onze klanten de beste combinatie van AV en IT bieden. De samenwerking met Yealink past binnen deze visie en geldt als mooie aanvulling en verdere verdieping van ons UC-segment.”

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!