Witold Kepinski - 22 maart 2021

Andrew Gill wordt Nutanix Channel Director voor West-Europa en Sub-Sahara Afrika

Andrew Gill wordt Nutanix Channel Director voor West-Europa en Sub-Sahara Afrika image

Nutanix, speler private cloud, hybride en multicloud computing, heeft de benoeming aangekondigd van Andrew Gill als Channel Director voor West-Europa en Sub-Sahara Afrika (WEURSSA).

Verantwoordelijk voor het leiden van alle kanaal- en OEM-activiteiten in WEURSSA, zal Andrew toezicht houden op de go-to-market-relaties van Nutanix met resellers, distributeurs, regionale systeemintegrators en technologiepartners in de regio.

Bovendien zal Andrew een sleutelrol spelen bij het stimuleren van kanaalgerichte initiatieven zoals Nutanix Cloud Bundles, een strategisch en verenigd aanbod voor toegang tot Nutanix enterprise cloud-software en -oplossingen, terwijl het partners meer waarde en autonomie biedt via het verkoopkanaal. Deze uniforme beheerbundel stelt Nutanix in staat om de toegang tot zijn oplossingen uit te breiden, met een aanbod dat voldoet aan de behoeften en budgetten van elk bedrijf als een essentiële aanvulling op hun Enterprise-portfolio.

Andrew komt bij Nutanix vanuit zijn functie als Director of Partner Ecosystems bij IBM, waar hij verantwoordelijk was voor de verkoop- en go-to-market-strategie voor het partnerecosysteem voor het VK en Ierland. Tijdens zijn dienstverband bij IBM blonk Andrew uit in het verkopen en mogelijk maken van hoogwaardige IT-oplossingen voor zakelijke en commerciële markten via partnerecosystemen. Hij heeft ook onschatbare ervaring opgedaan in de IT-industrie met een spraakmakende start-up en versnelde zijn carrière door meerdere rollen in de IBM-bedrijfsportfolio.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!