Witold Kepinski - 20 maart 2021

IT-distributeur Exclusive Networks boekt meer omzet

IT-distributeur Exclusive Networks boekt meer omzet image

IT-distributeur Exclusive Networks groeide afgelopen jaar naar een jaaromzet van 2,6 miljard euro. Het bedrijf zette zijn groeimomentum voort met een opmerkelijke organische omzetstijging van 8 procent, samen met de uitbreiding van zijn wereldwijde aanwezigheid en vaardigheden door middel van drie strategische overnames.

Het jaar zag ook de verdere digitalisering van de backoffice-activiteiten van Exclusive Networks en de lancering van X-OD, het on-demand, op abonnementen gebaseerde leveringsplatform voor leveranciersoplossingen en professionele diensten, die beide hebben bijgedragen aan een recordjaar qua inkomsten. en bedrijfsopbrengsten.

Jesper Trolle (foto), CEO van Exclusive Networks, zei over de resultaten: “Ondanks alle onzekerheid en beperkingen van 2020 was het jaar een verhaal van sterke veerkracht, vastberadenheid en resultaten voor Exclusive Networks. Deze fantastische prestatie is een enorm bewijs van onze geweldige en zeer toegewijde mensen over de hele wereld, evenals onze partners en klanten die allemaal de uitdaging van 'business-as-ongewoon' zijn aangegaan. Ik twijfel er niet aan dat ons erfgoed en specialisme in cyber een grote factor is geweest in ons succes in deze periode, en daarom heeft het zo'n grote invloed op onze toekomstige richting als bedrijf. Onze visie is voor een totaal vertrouwde wereld voor alle mensen en organisaties en we hebben een missie om dat te realiseren. Als dé specialist voor vertrouwde digitale infrastructuur zijn we ideaal geplaatst om onze partners te ondersteunen bij het benutten van de vele belangrijke kansen die voor ons liggen."

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!