HPE tweakt Ezmeral Software aanbod

20-03-2021 | door: Witold Kepinski

HPE tweakt Ezmeral Software aanbod

Hewlett Packard Enterprise (HPE) heeft verbeteringen aangekondigd in het HPE Ezmeral-softwareportfolio, met nieuwe producten en partnerschappen die zijn ontworpen om organisaties te helpen de toegang tot gegevens te verenigen, van edge tot cloud, om hun digitale transformatie-initiatieven.

Samen biedt het HPE Ezmeral-portfolio klanten een end-to-end hybride cloudanalyseplatform dat de kwaliteit, herhaalbaarheid, doorvoer en time-to-value verbetert voor hun AI / ML, analyse en data-intensieve workloads.

De updates van vandaag omvatten het volgende:

HPE Ezmeral Data Fabric - Nu beschikbaar als een op zichzelf staand aanbod naast beschikbaar als een geïntegreerd onderdeel van het HPE Ezmeral Container Platform en HPE Ezmeral Machine Learning Operations (ML Ops). De HPE Ezmeral Data Fabric brengt een permanente opslaglaag om de volledige levenscyclus van het machine learning-model te stroomlijnen in on-premise, public cloud, hybride cloud en edge-omgevingen.

Een nieuw HPE Ezmeral Technology Ecosystem-programma, dat toonaangevende ISV's omvat zoals Dataiku, MinIO, H2O.AI, Rapt.AI, Run: AI, Sysdig en Unravel, die hun applicaties hebben gevalideerd op HPE Ezmeral, waardoor klanten sneller kunnen creëer gestroomlijnde analyseomgevingen.

Een nieuwe HPE Ezmeral Marketplace beschikbaar voor klanten die de beste ISV's en open-sourceprojecten zoals Apache Spark, Tensorflow en nog veel meer biedt aan ondernemingen die hun workloads willen moderniseren om cloud-native te zijn.

Lees alle details hier.

Terug naar nieuws overzicht
Software