Top vijf insights voor betere connectiviteit in je kantoor omgeving

21-03-2021
Deel dit artikel:

Top vijf insights voor betere connectiviteit in je kantoor omgeving

Wilt u een betere connectiviteit bereiken op uw kantoor? Met deze vijf insights kunt u dit verbeteren. Connectiviteit kan gaan over uw internetverbinding of cloud, maar daarnaast kan het ook over SIP Trunk of uw glasvezel gaan. In de volgende insights leest u er alles over.

MPLS-netwerkoplossingen

Het bedrijf waarvoor u ICT beheerder of eigenaar bent kan meerdere vestigingen hebben. Het is belangrijk dat deze locaties op een juiste manier met elkaar gekoppeld zijn. Een MPLS-oplossing staat garant voor een schaalbaar, volledig en veilig beheer van een netwerkoplossing. Mocht u verschillende datacenters in beheer hebben, dan geldt dat ook daarvoor. Daarnaast helpt een MPLS-oplossing met het verlagen van de kosten.

Managed Solutions

Met uw bedrijf wilt u graag doen waar u goed in bent, zo maakt u immers omzet. Netwerkproblemen of hardware dat niet werkt moeten uw kostbare tijd niet in beslag nemen. U kunt gebruik maken van verschillende soorten netwerken. Bijvoorbeeld een IPSEC VPN netwerk wat privaat is over het publieke netwerk. Hierbij maak je gebruik van encryptie. Mocht u liever een afgescheiden privénetwerk hebben op het mobiele internet, dan kunt u kiezen voor Private APN. Om alles uit handen te nemen kunt u een partij inschakelen die ook de hardware voor u regelt.

Cloud Connect

Veel bedrijven maken gebruik van de cloud. Door gebruik te maken van een openbaar netwerk kan de betrouwbaarheid, beveiliging en mobiliteit niet gegarandeerd worden. Het openbare netwerk kan worden gepasseerd door een rechtstreekse verbinding te maken met de cloud. Met Cloud Connect kan een geavanceerde interconnectie oplossing worden gemaakt om zo direct contact te hebben met de cloud.

Zakelijk glasvezel

Groeit uw bedrijf uit zijn jasje of is het juist aan het krimpen? Dan wilt u natuurlijk een internetverbinding die schaalbaar is. Elke ondernemer of ICT beheerder houdt van een flexibele inzetbaarheid: zakelijk glasvezel is daarvoor de ideale oplossing. Het is een betrouwbaar netwerk dat altijd stabiel is. U kunt hoge snelheden bereiken met de verbinding waardoor uw medewerkers of collega’s altijd door kunnen gaan.

SIP Trunk

Belt u momenteel via de traditionele telefoonverbinding? Vaak zitten hier hoge kosten aan verbonden. Met SIP Trunk belt u via een internetverbinding waardoor er gemiddeld 60% op de telefoonkosten kan worden bespaard. U kunt zowel in- als buiten Europa bellen. Als u voornamelijk veel naar het buitenland belt is een SIP Trunk ideaal vanwege de kosten. Een abonnement is flexibel in te stellen. Voor meer informatie kunt u kijken bij Signet.

Signet

Terug naar nieuws overzicht