Boomi behaalt SAP-certificatie voor integratie met NetWeaver en S/4HANA

25-03-2021 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Boomi behaalt SAP-certificatie voor integratie met NetWeaver en S/4HANA

Boomi, onderdeel van Dell Technologies en leverancier van cloudgebaseerde integration-Platform-as-a-Service-diensten (iPaaS), kondigt aan dat Boomi aXis en Boomi Enterprise Connectors door SAP zijn gecertificeerd voor integratie met het technologieplatform SAP NetWeaver en SAP S/4HANA.

Het SAP Integration and Certification Center (SAP ICC) beloont Boomi aXis for SAP ERP and SAP S/4HANA en Boomi Enterprise Connector met certificaten omdat Boomi AtomSphere Integration 20 integreert met SAP NetWeaver en S/4HANA met behulp van standaard integratietechnologieën. Boomi voor SAP helpt organisaties bij het implementeren van flexibele digitale integratieplatformen en het leveren van data on-demand vanuit SAP en applicaties van derden.

SAP S/4HANA is een nieuwste generatie business suite met on-premises en cloud implementatiemogelijkheden, gebouwd voor het SAP HANA-platform. De suite dient als digitale kern voor de digitale transformatie van klanten en hun gehele organisatie. Hierbij wordt gebruikgemaakt van de bekroonde, op rollen gebaseerde gebruikerservaring van SAP Fiori.

In de huidige economie vormt data de brandstof voor het leveren van een gedifferentieerde, geïntegreerde ervaring voor klanten, medewerkers en partners. Veel organisaties vertrouwen op gegevens uit verschillende bronnen, waaronder SAP, om analyses uit te voeren die normaal gesproken veel tijd en middelen vereisen. Dankzij deze nieuwe certificeringen kunnen klanten eenvoudiger data toepassen voor bedrijfsoptimalisatie en cruciale besluitvorming. Met deze door SAP gecertificeerde producten kunnen klanten eenvoudig gebruikmaken van het Boomi AtomSphere Platform om verdergaande connecties te creëren binnen hun ecosysteem. Dit betekent een sterke vereenvoudiging van het vinden van gegevens, verbinding maken met applicaties van derden en geïntegreerde ervaringen leveren voor alle belangrijke spelers in hun gehele applicatie-ecosysteem.

Boomi blijft zijn SAP-strategie voor derden verbreden na de release van Boomi aXis vorig jaar. Dankzij de certificeringen besparen de klanten kostbare tijd en middelen en wordt het vertrouwen in Boomi-integraties in combinatie met SAP S/4HANA vergroot.

WWZ, een groot nutsbedrijf gevestigd in Zwitserland, dat gecombineerde telecommunicatie-, energie-, gas-, water- en verwarmingsoplossingen aanbiedt, ervaart al de voordelen van Boomi aXis met het Boomi AtomSphere Platform.

"Om onze marktpositie te versterken hebben we nieuwe diensten gecreëerd. Zo leveren we glasvezel als abonnement aan onze 60.000 kabelinternet klanten", zegt Stefan Willi, chief technology officer bij WWZ Energie AG. "Onze grootste uitdaging was voortdurend grote hoeveelheden data op een eenvoudige manier uit SAP te halen en door onze verschillende applicaties te voeren. We zochten naar manieren om de benodigde tijd en complexiteit van de instroom aan nieuwe abonnementen op onze services te verminderen. Met behulp van Boomi hebben we de tijd kunnen terugbrengen van 16 weken naar twee dagen. Dit is gelukt met behulp van voorgedefinieerde SAP-sjablonen en het efficiënt uitwisselen van gegevens tussen applicaties. Zo hebben we uiteindelijk onze bedrijfsdoelstellingen bereikt."

Klanten geven aan dat zij tijdens bedrijfstransformaties en innovaties met behulp van Boomi aXis een aanzienlijke hoeveelheid tijd hebben bespaard nu zij toegang krijgen tot data-on-demand om nieuwe diensten te creëren.
 "Boomi is op een missie om de manier waarop onze klanten toegang krijgen tot en werken met kritische data te moderniseren", zegt Ed Macosky, head of product bij Boomi. "Deze validatie door SAP van Boomi's nieuwste SAP-integratieaanbod vergroot het vertrouwen van onze klanten in onze integraties. Dit biedt hen de flexibiliteit die ze nodig hebben om hun zwaarste zakelijke uitdagingen aan te pakken."

Lees hier meer informatie over Boomi aXis, Boomi Enterprise Connectors voor SAP en de eerder genoemde certificering.

Klik hier voor meer informatie over de case study van WWZ of bekijk de video.

Terug naar nieuws overzicht
Software