Redactie - 25 maart 2021

Micro Focus OPTIC ondersteunt IT transformatie

Micro Focus OPTIC ondersteunt IT transformatie image

Micro Focus heeft tijdens Micro Focus Universe 2021 de release aangekondigd van OPTIC (Operations Platform for Transformation, Intelligence and Cloud). Dit platform geeft IT de mogelijkheid om met ingebouwd en onbeperkt gebruik van intelligentie de cloud te optimaliseren.

Digitale transformatie blijft strategische veranderingen in de organisatie aanjagen, Micro Focus OPTIC is een van de manieren waarop Micro Focus klanten helpt voort te bouwen op wat al werkt, en transformatie op een hightech, low-drama manier te benaderen. De in de core ingebedde intelligentie van Micro Focus OPTIC levert uitgebreide analysemogelijkheden, omdat het alle data die wordt geproduceerd binnen steeds complexer wordende IT-omgevingen, normaliseert, opslaat en een betekenis geeft – inclusief de meeste monitoringtools van derde partijen. OPTIC stelt teams daarnaast in staat om cloudservices gecombineerd met een on-premise benadering, te monitoren, beheren en besturen—waardoor de klantervaring en het bedrijfsrendement worden gemaximaliseerd. 

Met zo’n hybride infrastructuur kunnen bedrijven het beheer van prestaties en beschikbaarheid samenvoegen en tegelijkertijd de nieuwe mogelijkheden en opties voor multi-cloudimplementaties omarmen.

Meer informatie
Meer over Micro Focus OPTIC in deze blog post

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!