Varonis verkoopt Data Security Platform geheel via partners

Carel Bak en Koemar Dharamsingh, Varonis

29-03-2021 | door: Jeroen Bordewijk en Witold Kepinski

Varonis verkoopt Data Security Platform geheel via partners

Varonis is '100 procent channel', maar met sales teams is er wel degelijk een 'direct touch' met de markt. “Dat is om ons merk meer bekendheid te geven”, legt Regional Sales Director Carel Bak uit. “Maar we werken nauw samen met partners als SLTN, Kahuna en Orange Cyberdefense Nederland, om de 'fulfilment' en de transactie naar de eindklant te bewerkstelligen.”

Volgens Dharamsingh, Regional Sales Director bij Varonis, kiezen partners voor Varonis omdat het geen point oplossing, maar een unieke totaaloplossing is. “Bovendien hebben we een aantrekkelijk partnerprogramma en doen we naast softwarelicenties ook professional services, waar partners veel marge mee kunnen maken. Resellers hoeven trouwens niet meteen groot te beginnen bij ons, het kan ook 'lend & expand'. Met Varonis Data Advantage heeft een reseller al een heel krachtige functionaliteit, die hij met verschillende modules eenvoudig uitbouwt. We komen niet gelijk binnen met een complete legertank.”

Omdat Varonis alle bevindingen opslaat, gebruiken veel organisaties het platform ook als auditing tool. “Wij meten en registreren het gedrag van data”, vat Dharamsingh de propositie van Varonis samen. “IT-resellers die hun eindklanten totaal willen ontzorgen op het gebied van (end-to-end) data security, en het complete plaatje van de beveiliging van (ongestructureerde) data willen toevertrouwen aan een platform dat alles regelt en 100 procent compliancy garandeert, zouden Varonis kunnen overwegen. Enne, we zoeken nog channelpartners.”

Lees verder het interview met Carel Bak en Koemar Dharamsing: Varonis beveiligt en structureert álle data, juist ook in de cloud.

Terug naar nieuws overzicht
Security