Doneer ook aan de Bobby en Robine Foundation

27-03-2021 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Doneer ook aan de Bobby en Robine Foundation

Dutch IT-channel heeft tijdens de online uitzending van de Dutch IT channel Awards een donatie van 2500 euro gegeven aan de Bobby en Robine Foundation. Bobby en Robine zijn de kinderen van Jan Willem Schermerhorn en zijn vrouw Pamela. De kinderen lijden aan de extreem zeldzame en dodelijke metabole ziekte (stofwisselingsziekte) CLN2.

De Bobby en Robine Foundation werkt nauw samen met Metakids, een organisatie die zich breed inzet voor het bestrijden van metabole ziekten door middel van onderzoek.

Rob de Kleijnen, directeur-uitgever van Dutch IT Channel: “Met deze donatie ondersteunt Dutch IT Channel de strijd tegen metabole ziekten. Al tijdens de uitzending hebben kijkers gul gedoneerd en hebben de dames van Tinseltown direct na hun optreden ook een mooie donatie gedaan. Wij roepen andere bedrijven in en buiten onze branche op om ook een donatie te doen. Elke euro helpt. Als ICT-branche kunnen we zo meer betekenen en het levensvooruitzicht van deze kinderen verbeteren.”

Lees wat u meer kunt doen voor kinderen met een metabole ziekte op de websites van Metakids en de Bobby en Robine Foundation.

Bekijk op deze link de hele Dutch IT-channel Awards show terug. Bij de 32.55 minuut is er speciale item over de Bobby en Robine Foundation.

Terug naar nieuws overzicht
Dutch IT-channel Awards