World backup Day

Voorkom onnodig dataverlies

Een uitgebreid plan voor dataherstel kan van cruciaal belang zijn om te overleven. Dataverlies is geen kwestie van "of" het zal gebeuren, maar "wanneer" het zal gebeuren, daarom is het van belang om te werken aan een plan voor dataherstel.

Succesvol dataherstel kan van cruciaal belang zijn om te overleven:

Meer dan 60% van de bedrijven gaf aan in de loop van een jaar data te verliezen. De enige manier om deze devices, applicaties en bijbehorende data te beschermen, is te anticiperen op elk mogelijk scenario voor dataverlies.

Er zijn tools die zijn ontworpen voor kleinschalige recovery en tools die zijn ontworpen voor grootschalige recovery. Of recoverydoelstellingen worden gehaald, is zelden een kwestie van geluk. Er zijn vier belangrijke factoren die bepalen of u in staat bent een succesvolle strategie te implementeren: lees hierover meer in het e-boek “Uw beste verdediging tegen dataverlies”.

World_Backup Day_Various Sizes_v2-05.pngOntvang in dit e-boek tips over het bewerkstelligen van de juiste strategie voor uw organisatie.

Schermafbeelding_2021-03-22 om 09.36.12.png e-boek Carbonite_helpt wederverkopers en MSPs om cyberweerbaarheid toe te voegen aanklantomgevingen HIER gratis beschikbaar.